Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Hallo iedereen en zijn/haar prachtige moestuin <3


Michy

Recommended Posts

Hallo

 

Allereerst wil ik even vragen of iedereen heeft genoten van de, wat, derde dag zon dit jaar? Haha. Daarna wil ik mezelf graag voorstellen; Ik ben Michelle (21) en woon in Maastricht. In mijn dagelijks leven zorg ik, samen met mijn vriend, voor mijn zoontje (1), studeer ik HBO Toegepaste Psychologie en werk ernaast in een hotel. Best pittig allemaal, maar heel erg leuk als je eenmaal een goed ritme te pakken hebt!

Nu ben ik al een paar jaar aan het proberen op ons balkon een beetje groeten en fruit te kweken. Tot nu toe ging dat niet zo heel erg goed, maar dit jaar heb ik besloten er echt mijn best op te doen. Als hobby en afleiding

Om heel eerlijk te zijn heb ik van allerhande fruit en groeten zaadjes geplant en durf ik niet meer te zeggen wat waarin :$ haha dus, wanneer ik straks wat foto's post, hoop ik dat jullie me kunnen helpen ze te identificeren! Als het goed is staat er paprika in en appels, overigens heb ik meloenzaadjes, sinaasappelzaadjes en citroenzaadjes geplant (en nog veel meer maar ik weet niet meer wat!).

 

Nou tot zover mezelf en mijn tuintje voorstellen. Weet iemand van jullie of het mogelijk is een plantje binnen te laten groeien en waar je dit het beste kunt doen? Ik heb geen tijd of geld om een kasje te bouwen (tenzij iemand een goedkoop en makkelijk idee heeft).

 

Hopelijk leer ik veel van iedereen hier en word dit jaar (en aankomend jaar) mijn tuintje helemaal geweldig!

 

Veel liefs,

Michelle

Link to comment
Share on other sites

Welkom

 

Ik kweek ook van alles op mijn balkon en bij mij gaat dit prima, heb dit seizoen al meerdere porties sla, radijsjes en peterselie gegeten en zelfs al een courgette

 

Dus dat lukt vast ook wel bij jou! Succes

 

P.s. dit is een foto van vorig jaar

 

img353083321363110495.JPG

Link to comment
Share on other sites

O wauw! dat ziet er prachtig uit Ik hoop dat het volgend jaar ook zo mooi word bij mij. Momenteel heb ik maar 4 bakken en een pot staan en dit doen het nog niet geweldig

Maar volgend jaar word het ook zeker zoiets moois

Link to comment
Share on other sites

Hallo Michelle, welkom!

 

Ik denk dat het er ook een beetje vanaf hangt wat je in welke maat pot en soort potgrond zet etc. En op welke kant je balkon uitkijkt, wat voor klimaat je op je balkon hebt zeg maar.

sommige planten kunnen best binnen, maar andere willen gewoon buitenlucht. Sommige zaden kiemen niet graag bij hoge temperaturen en andere juist wel. Als je daar een beetje achter komt wordt het allemaal een stuk makkelijker waarschijnlijk!

In elk geval veel plezier met je moestuin in bakken (zo tuinier ik ook, dus ik ken de frustraties) en een mooie oogst gewenst!

 

Marijke.

Door een klein beetje zon kun je veel regen vergeten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...