Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Hallo allemaal


Ciska

Recommended Posts

Hallo allemaal...

 

Ik lees nu al een lange poos mee en na lang aandringen van een medeforum lid, heb ik mij nu eindelijk toch maar aangemeld.

 

Ik ben sinds vorig jaar januari de trotse bezitter van een moestuin van 200 m2. Ik tuinier in 6 verhoogde bakken van 1,5 meter bij 3 meter, waar hoofdzakelijk groenten in komen. Ook staan er diverse fruitbomen en struiken, die lekker fruit leveren voor mijn (experimentele) baksels.

 

Sinds afgelopen zomer heb ik een bescheiden kasje op de kop kunnen tikken, die dit seizoen in gebruik genomen gaat worden. Het plan is om er tomaten en pepers in te zetten. Heb wel geleerd na het fiasco van vorige zomer toen de aardappelziekte genadeloos toesloeg, heb helaas geen enkele tomaat kunnen oogsten.

 

Ik heb door het lezen al veel van jullie opgestoken en hoop dan ook op vele leuke en leerzame onderwerpen die gaan komen.

 

groeten Ciska

Link to comment
Share on other sites

Bedankt allemaal voor het welkom heten.

 

En ja ben ook super blij met mijn eerste kasje, ik denk dat hij nu al te klein zal zijn voor al mijn peper wensen. Kon hem voor een heeeeel zacht prijsje via marktplaats op de kop tikken.

Link to comment
Share on other sites

Leuk! Zal maandag is even kijken naar je tuintje. Ik zat 2 jaar geleden naast je op 41. Maar toen gestopt wegens tijdgebrek. Zit nu ergens in de 500 (weet het nummer zo even niet haha) tegenover nr. 60. Vandaag de tuin van gemma even bekek en bij het langs rijden. Zag er ook erg leuk uit!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...