Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst: (aangepast)

Omdat ik graag (net zoals ik bij mijn tomaten doe) alle kleine beetjes bij elkaar opspaar en dan in 1 keer een grote hoeveelheid siroop maak.

Ik wil het daarna inmaken en elke keer een klein beetje maken is niet echt economisch...

En die kledderboel is niet erg, ze gaan toch gelijk het water in om op te koken.

 

aangepast door Rookie
  • Like 1
Geplaatst:

Ik zou de meeste groene blaadjes er af halen en dan zonder blancheren de vriezer in.

Het blijft er tenslotte niet heel lang inliggen, hooguit een aantal weken.

Totdat de paardenbloemen zijn uitgebloeid.

  • Like 2
Geplaatst:
Op 22-1-2025 om 19:29, Jorieke123 zei:

het is wel veel handiger om een mooi groot veld te zoeken met veel bloemen en dan in 1 keer te plukken

precies, dat deed ik met de wijn ook 😀

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...