Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja dat is de recept voor het eten.

 

Voor de volgende zaai,aan de stronk laten zitten tot dat ze gedroog zijn. een nacht in de vrieze en daarna papieren zak in de groente la van de koelkast.

http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.

Posted

Ik blancheer ze heel kort om de kleur te behouden bij het invriezen.

Heb trouwens gemerkt dat het uitmaakt hoe lang na het plukken je de boontjes verwerkt!

Dat wist ik nog niet, maar ik had nu alles tegelijk gerooid omdat de struiken omgevallen waren door de storm van mei (ik doe de weeuwenteelt).

Ik kon niet alles tegelijk verwerken maar de peulen die ik een dag of twee heb laten liggen hadden duidelijk taaiere boontjes

Vandaar dat de meeste mensen niet van tuinbonen houden: wie weet hoe lang ze al in de winkel liggen!

  • 6 years later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...