Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Lekkere vlierbloesemcordial aangeboden


Guest stadsboertje

Recommended Posts

hoi, ik bied een aantal flessen huisgemaakte vlierbloesemcordial (aanmaaklimonade) aan. de bloesems zijn geplukt van mooie struikjes in de wijde omgeving van Ede, op veilige afstand van drukke verkeerswegen en alle toevoegingen zijn van gecertificeerd biologische kwaliteit. de flesjes hebben een inhoud van 275 cl en ik heb ze voorzien van een mooi zelfontworpen etiket. Hierop staat nog alle informatie vermeld die je kan verwachten (oa. tht datum, ingredienten etc) neem gerust contact op bij interesse, zie fotoospromotiefotoos-vlierbloesemlimonade-01955461405591737.JPGpromotiefotoos-vlierbloesemlimonade-00690191405591821.JPGpromotiefotoos-vlierbloesemlimonade-03533371405591856.JPG

Link to comment
Share on other sites

Als ik bij je in de buurt woonde, zou ik zeker even langs komen om een paar flesjes te kopen. Helaas.

In mijn moestuin heers ik als een tiran.

Wie niet luistert wordt onthoofd of uitgetrokken.

Wie gehoorzaamt wordt opgegeten.

De ondergrondse organismen houd ik te vriend, om mijn macht te behouden.

Link to comment
Share on other sites

dank voor jullie' complimenten. de zomermarkt lijkt mij wel een goed idee maar ik wil het in elk geval wel in september verkocht hebben want dan verloopt de datum van houdbaarheid.

Link to comment
Share on other sites

Je hebt helemaal niks aan alleen maar complimenten en het is strikt genomen giga-off-topic ook nog es, maar ik kan het niet laten: wat ziet dát er goed uit zeg ! Super.

Mijn zus maakt ook dit goedje, ze is er dol op. Ik helaas niet. Maar nietemin: het oog wil ook wat en de eenvoudige kwaliteit en de liefde straalt er vanaf.

 

Lekker duur verkopen zou ik zeggen.

( Nosy Bit wil dus ook weten wat dat nou kost )

Link to comment
Share on other sites

Haha toch bedankt voor zoveel...t is een typisch projectje van mij geworden, goed idee, goed gevoel maar me geen kosten en moeite besparen, wat dan heel veel tijd kost en meer en me nu wel airplay opleverd op het forum wat heus wel vleiend voelt he. eigenlijk is er nog een ding, ik wil het graag verkopen namelijk en er zo nog weer een leuke en leerzame ervaring aan overhouden. de flesjes bied ik aan voor 3,50 euro per stuk. men kan kiezen uit zes varianten, waaronder suikervrij en met sinaasappelaroma.

Link to comment
Share on other sites

Als je ze van bramen ( wel de cordial dan he ? ( ingedikte , geconcentreerde sap, aanlengbaar)) weet te maken, kom ik ze persoonlijk met de auto ophalen. Zwarte bes ook trouwens. Rozenbottel ook.

Link to comment
Share on other sites

mooi, dat onthoud ik ik heb ook bramen en doe daar ook dingen mee. van bosbessen maak ik ook sap en jam en erna volgen nog de Vossenbessen (maak er compote van, die is erg geliefd rond kerst) m'n zwarte bessen heb ik gedeeld met de vogels, zodat de tuinbonen gespaard bleven die waren wel erg lekker

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...