Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Hoi, Bella hier! Uit het Gooi :)


Bella86

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben al een tijd lid, maar dat wist ik niet meer. Dus nu toch nog maar even op nieuw voorstellen.

 

Ik ben Bella, 28, uit Eemnes. Ik heb dit jaar twee moestuinen, één bij mij achter op het land (dit is een stukje grond van ongeveer 20 m2 van de buurvrouw wat ik mag gebruiken, met fijne losse grond, en waar ook al flink wat grote oude doornloze bramen, rode bessen, rabarber en frambozen op staan), en een volkstuin van bijna 70 m2 in Baarn, dit is een kwart van een perceel van 140 m2 van een vriendin van me, met vrij natte, dichte kleiïge grond. Zodat we ook een oogje op elkaars planten kunnen houden, en omdat het gewoon gezellig en leuk is.

 

Wil op het stuk bij mijn huis de eenjarigen gaan zetten, en op het stuk volkstuin de vaste planten.

 

Ik hou van biologisch, wil me (ooit, lijkt me namelijk nog best ingewikkeld)) gaan verdiepen in permacultuur, ik hou van avonturieren met nieuwe/bijzondere planten (ben veganist/vegetariër dus je moet wat he ) en andere technieken en wecken/drogen/etc, eetbare bloemen en planten met een fijne geur, oa mooie tulpen, (bijna) alles wat Senegalees is, maak niet graag beestjes dood, en ik hou van recyclen, ruilen en liefst niet te moeilijk (planten moeten bij mij liefst een beetje vanzelf groeien), en ruimte efficiënt aangezien ik beperkte woon/opslag ruimte heb (veel kuipplanten kan ik dus helaas niet huisvesten). Met mijn vingers in de grond vind ik heerlijk ontspannend, tuinplanningen ed vind ik nog steeds een kleine ramp.. Maar hoop dat dat met de jaren goed komt want ik ben ook nog echt een groentje..

 

Dus nouja zo een beetje. Ben ook actief op diverse facebook groepen. Maar hoop hier wat specifiekere vragen te kunnen stellen en veel te lezen en op te steken. En ook wat mensen uit de buurt met de zelfde interesses te vinden

 

Onderstaande foto, dat ben ik dus

104145286557336711702854605259052062604001n12021421325944.jpg

I want to do to you what spring does to the cherry trees

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...