Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Getest; pompoenrecepten (uit magazines.)


Jorieke123

Aanbevolen berichten

Ik heb eergisteren de pompoenpannenkoeken gemaakt. Iets aangepast omdat ik er een hartige variant van wilde maken. Dus geen suiker maar een flinke draai peper en wat zout. Ook een extra ei

Na het omdraaien wat plakjes oude kaas eroverheen en de deksel even op de pan zodat de kaas smolt.

Ik heb daarbij wat snijbiet met knoflook gewokt met wat kerrie. Ik heb er wat spekjes doorheen gedaan. Ik heb de snijbiet over de pannenkoek geschept.

Het aardse van de snijbiet ging geweldig samen met de zoetige smaak van de pannenkoek.

 

De spekjes, het extra eitje en de kaas zijn feitelijk niet nodig maar ik heb een grotere eiwitbehoefte dan gemiddeld.

Zonder dat zou ik er een handje walnoten overheen gooien.

  • Like 2

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...