Mw Tralala Geplaatst: 15 mei 2018 Geplaatst: 15 mei 2018 Hier staat al voor 't 3e jaar een rijtje wilde rucola in de kas. Kan er zowat 't hele jaar door van eten. Moet wel regelmatig drastisch snoeien want dat spul heeft 't erg naar z'n zin. Gelukkig eten we regelmatig pizza met heel veel rucola erop En in 't voorseizoen raapstelen, mosterdblad, koriander, shiso en sla. In de zomer behalve basilicum, pepers en aubergines ook de chayote, die staat in de kas en die leid ik naar buiten waar ie op de pergola z'n gang mag gaan. Quote
monnoh Geplaatst: 17 mei 2018 Geplaatst: 17 mei 2018 Ik heb naast tomaten ook nog paprika, pepers, komkommer, cantaloupe, gala-meloen en watermeloen staan. Ik overweeg ook nog om passiflora edulis of een druivelaar te zetten, maar ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.