Jump to content

grassprietje

Members
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by grassprietje

 1. Bedankt voor het snelle antwoord! Het inderdaad dezelfde. Leuk dat het er steedsmeer worden
 2. In mijn voortuin zag ik een enorm groot soort klaver staan die ik niet ken. Nu ben ik benieuwd hoe dit soort heet en hoe ik dit kan vermeerderen. Iemand een idee? Ik weet niet hoe ik een foto kan plaatsen via mijn telefoon dus maar een beschrijving. Het is een klaver vier met een doorsnee van ongeveer 8 cm en heeft een paars/rode kern.
 3. Eindelijk ook een klein venusplantje gekocht. Ik moet wel een beetje om mezelf lachen. Het is haast een huisdier voor me. Af en toe kan ik het niet laten een vlieg te vangen en te voeren:oops:
 4. Eerste snackkomkommer geoogst en meteen opgegeten...heerlijk! Verder onkruid in de kas verwijderd en water gegeven.
 5. Vandaag de pompoen en courgettes in de volle grond gezet. Ook een klein maisdolhof gemaakt buiten voor de kinderen.
 6. Leuk om te zien! Hier krijgt hij ook steeds meer blad.
 7. Poeh dat zijn veel slakken! Gisteren de grond flink lisgemaakt bij de wortel, aardbei, aardappel en struikbonen. Vandaag alleen in de kas water gegeven
 8. Wat kweek verwijderd. Paprika, aubergine en peper geplant en verder wat ruimte gemaakt in de kas voor de rest van de plantjes die er moeten komen. Gisteren boontjes in de volle grond geplant.
 9. Paprika, augergine en peper in de kas geplant
 10. Hij doet het weer! Hij heeft zelfs bloemen:mrgreen:
 11. Een heleboel kweek geoogst;) weer een aantal plantjes de kas in en wat gezaaid
 12. Weer vergeten een foto te maken:x
 13. Munt, meloen en tomaat geplant. Tiny Tim tomaat, dille, bloemkool en koolrabi gezaaid!
 14. Zo ver was ik ook maar wat dan?
 15. Het is geen kiemblad nee. Ik reageer via mijn telefoon op tapatalk en heb geen pc tot mijn beschikking. Moet ik toch maar eens uitvogelen!
 16. Op 1 blad na lijkt hij wat steviger te worden. Helaas weet ik niet hoe een foto te plaatsen anders hadden jullie even mee kunnen kijken. Ben nu in de kas namelijk
 17. Met veel zorg heb ik mijn snackkomkommer vandaag in de tunnelkas gezet maar waar ik al bang voor was knakte de steel bijna helemaal door. Nu heb ik hem toch geplant en zo vast gemaakt dat de gebroken steel op elkaarzit in de hoop dat hij het toch gaat doen....ik betwijfel het. Iemand een idee of hij het zo overleefd of is er nog iets wat ik kan doen?
 18. Ze zien er zeker niet erg blij uit. Inderdaad proberen in de volle grond zetten en hopen dat ze alsnog aanslaan.
 19. Wat heerlijk een enorme tuin met moestuin achter je huis...ik ben een beetje jaloers:)
 20. Wat groot zijn ze al!! Ik baal ervan dat ik zo weinig tijd heb voor de tuin want mijn koolrabi heb ik een beetje verwaarloosd. Wat zullen deze over een tijdje lekker smaken:mrgreen:
 21. Welkom en veel plezier hier
 22. Beginnende blaadjes zijn te zien!!
 23. Gisteren 2 pompoenen gezaaid en wat verdwaalde aardbeienplantjes bij de rest van de aardbei geplant. Zometeen ga ik weer wat bonen voorzaaien met mn zoon
×
×
 • Create New...