Posted March 1, 201510 yr Gisteren mijn nieuwe weckpan uitgeprobeerd met de laatste pompoen van eigen oogst.krijg nu al zin in de zomer en al het fruit https://www.deblijehoeve.nl/
March 1, 201510 yr Dat ziet er goed uitWat voor recept heb je gebruiktEn hoe lang en op welke temp heb je het geweckt? Groetjes Loraine "Wat niet kan, moet nog gebeuren."
March 1, 201510 yr Author Ik heb het voorgekookt met 1 literwater scheutje azijn en 250 gr suiker, daarna in de blender en 30 minuten op 90 graden..mooie basis voor veel pompoegerechten, dus ik kan er alle kanten mee uit:-).Op zich hoeft de suiker van mij niet, maar ik begrijp dat dit beter is voor het wecken?? (en het stond in het recept dus ik dacht, laat ik nou eens niet gelijk gaan improviseren dat kan altijd nog. https://www.deblijehoeve.nl/
March 1, 201510 yr Heb je de flessen met schroefdop ook in de weckketel gehad? Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
March 1, 201510 yr Ben benieuwd, hier was de pompoenjam mislukt....ging druk opbouwen en langs het deksel lekken. Houdt ze goed in de gaten.
July 28, 20168 yr Gisteren mijn nieuwe weckpan uitgeprobeerd Wat een prachtig plaatje! Ben heel benieuwd of alles gelukt is... "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
August 27, 20168 yr We zijn nu anderhalf jaar verder. Nu vraag ik mij af of je alle potten hebt geconsumeerd . Of ze allemaal goed gebleven zijn zowel de in weckpotten als ik de flessen met schroefdop Laat ons een bloem en wat gras dat nog groen is.Vergeet voor een keer hoeveel geld een miljoen is.
August 28, 20168 yr Author Ja smaakte prima alles is gelukt,ik heb nog steeds een paar potten te gaan https://www.deblijehoeve.nl/
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.