Jump to content

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Posted

111pompoen40491425210502.jpg

 

Gisteren mijn nieuwe weckpan uitgeprobeerd met de laatste pompoen van eigen oogst.

krijg nu al zin in de zomer en al het fruit

 

1044019413148643785372537358231811182359893n20201425210504.jpg

Dat ziet er goed uit

Wat voor recept heb je gebruikt

En hoe lang en op welke temp heb je het geweckt?

Groetjes Loraine

 

"Wat niet kan, moet nog gebeuren."

  • Author

Ik heb het voorgekookt met 1 literwater scheutje azijn en 250 gr suiker, daarna in de blender en 30 minuten op 90 graden..

mooie basis voor veel pompoegerechten, dus ik kan er alle kanten mee uit:-).

Op zich hoeft de suiker van mij niet, maar ik begrijp dat dit beter is voor het wecken?? (en het stond in het recept dus ik dacht, laat ik nou eens niet gelijk gaan improviseren dat kan altijd nog.

Ben benieuwd, hier was de pompoenjam mislukt....ging druk opbouwen en langs het deksel lekken. Houdt ze goed in de gaten.

Was dat van één pompoen??

  • 1 year later...
Gisteren mijn nieuwe weckpan uitgeprobeerd

Wat een prachtig plaatje! Ben heel benieuwd of alles gelukt is...

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

  • 5 weeks later...

We zijn nu anderhalf jaar verder. Nu vraag ik mij af of je alle potten hebt geconsumeerd . Of ze allemaal goed gebleven zijn zowel de in weckpotten als ik de flessen met schroefdop

Laat ons een bloem en wat gras dat nog groen is.

Vergeet voor een keer hoeveel geld een miljoen is.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...