Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hé gatsie wat balen @jootje
Tomatenkaviaar ik ben er ook niet zo’n fan van. Als het pittig is, vind ik ze wel heel lekker. Misschien kun je er nog een lepel sambal doorroeren en kijken of er nog wat te redden valt?

Geplaatst:

Ik heb ze droog geweckt. Gewoon zoveel mogelijk in een pot gepropt, theelepel azijn en suiker erbij en toen in de stoomoven geweckt. Die zijn echt leuk. Maar het waren zoete tomaatjes. Dat is wel belangrijk.

  • Like 1

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

Geplaatst:

De pot komt halfvol uit de oven. En hebben behoorlijk wat vocht losgelaten.
Een stoomoven is een oven doe stoom genereert op 100 graden.
Ik heb een combi met een oven. Veel gerechten (brood!) worden minder droog als je stoom toevoegd. Maar ik kan ook sous vide doen of gebruiken als rijskast voor brooddeeg.

  • Like 1

Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?”

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...