citroen Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 (edited) hoe moet ,of mag rode biet bereid worden Edited June 20, 2012 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eva1986 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Citroen, rechts bovenin deze pagina vind je de zoekfunctie... Hier in 5 minuten 6 vragen stellen is natuurlijk wel makkelijk, maar waarschijnlijk zijn de meeste antwoorden gewoon al te vinden op deze site! Edit sorry, zie dat het maar 3 vragen zijn (moeten wel eerlijk blijven hè ) Stel je anders ook even voor, want dat berichtje mis ik nog in je rijtje! Quote Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 'rode biet' en 'recept' in google typen en je wil niet weten hoeveel verschillende manieren en recepten er zijn. Quote Veldvee-facebook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antoine Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Mag ik ? De bieten een beetje schoonspoelen en het blad er af snijden, niet in de biet snijden, anders bloeden ze tijdens koken leeg. als ze zacht zijn na cá drie kwartier (qua groote afhankelijk) kan je ze pellen, dus de schil eraf peuteren en het blad en wortelstronkje verwijderen. Vervolgens raspen of in plakjes snijden. Wij voegen er dan ook een beetje zout en azijn toe samen met een beetje kaneel en peper... Ik zeg je alvast, het is een rotwerkje en de hele keuken zit eronder.... Maar de smaak vergoed veel!! succes! gr Anton Quote In een groen, groen, knollen, knollenland... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonnie f Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Ik wil ook even...Jonge en vroeg in het jaar geoogste bietjes kunnen korter gekookt worden. Na 20 minuten zijn ze vaak wel gaar.Stoven of in de oven in plakjes gaat ook prima. Stoven ook een minuut of 20. In de oven net als aardappelen, daar combineer ik ze dan ook vaak mee. Een minuut of 40, evt het laatste kwartier afdekken. Quote Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?” Link to comment Share on other sites More sharing options...
marijke Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Bietjes koken zoals boven beschreven, stampen met gekookte aardappelen en een stukje prei of een uitje erdoor. Lekker met gebakken vis of een gehaktbal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.