citroen Geplaatst: 20 juni 2012 Share Geplaatst: 20 juni 2012 (aangepast) hoe moet ,of mag rode biet bereid worden 20 juni 2012 aangepast door Gast Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
eva1986 Geplaatst: 20 juni 2012 Share Geplaatst: 20 juni 2012 Citroen, rechts bovenin deze pagina vind je de zoekfunctie... Hier in 5 minuten 6 vragen stellen is natuurlijk wel makkelijk, maar waarschijnlijk zijn de meeste antwoorden gewoon al te vinden op deze site! Edit sorry, zie dat het maar 3 vragen zijn (moeten wel eerlijk blijven hè ) Stel je anders ook even voor, want dat berichtje mis ik nog in je rijtje! Quote Leer van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 20 juni 2012 Share Geplaatst: 20 juni 2012 'rode biet' en 'recept' in google typen en je wil niet weten hoeveel verschillende manieren en recepten er zijn. Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Antoine Geplaatst: 20 juni 2012 Share Geplaatst: 20 juni 2012 Mag ik ? De bieten een beetje schoonspoelen en het blad er af snijden, niet in de biet snijden, anders bloeden ze tijdens koken leeg. als ze zacht zijn na cá drie kwartier (qua groote afhankelijk) kan je ze pellen, dus de schil eraf peuteren en het blad en wortelstronkje verwijderen. Vervolgens raspen of in plakjes snijden. Wij voegen er dan ook een beetje zout en azijn toe samen met een beetje kaneel en peper... Ik zeg je alvast, het is een rotwerkje en de hele keuken zit eronder.... Maar de smaak vergoed veel!! succes! gr Anton Quote In een groen, groen, knollen, knollenland... Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
bonnie f Geplaatst: 20 juni 2012 Share Geplaatst: 20 juni 2012 Ik wil ook even...Jonge en vroeg in het jaar geoogste bietjes kunnen korter gekookt worden. Na 20 minuten zijn ze vaak wel gaar.Stoven of in de oven in plakjes gaat ook prima. Stoven ook een minuut of 20. In de oven net als aardappelen, daar combineer ik ze dan ook vaak mee. Een minuut of 40, evt het laatste kwartier afdekken. Quote Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?” Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
marijke Geplaatst: 15 april 2013 Share Geplaatst: 15 april 2013 Bietjes koken zoals boven beschreven, stampen met gekookte aardappelen en een stukje prei of een uitje erdoor. Lekker met gebakken vis of een gehaktbal... Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.