donaldk Geplaatst: 20 mei 2018 Share Geplaatst: 20 mei 2018 Thermometer, gewoon een of twee keer in de aanbieding bij Aldi kookhulpjes 5,-. Andere ketens hebben vast ook zoiets. Wil je iets meer controle neem dan een goedkoop los inductiekookplaatje. Die dingen kun je instellen op temperatuur en soms ook tijd. 2000W dingetjes waren altijd rond de 20 euro maar zijn de laatste jaren wel duurder geworden. Quote https://www.chillipepers.nl Home of the Turbo. De snelle zadenruil, sinds 2012, bedacht en georganiseerd door Sol. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Spitskool Geplaatst: 20 mei 2018 Share Geplaatst: 20 mei 2018 Goed idee donaldk, van de losse inductie kookplaten. Ik ga het eerst proberen op met een thermometer op mijn fornuis, maar als ik het niet op temperatuur kan houden, zal ik de losse inductiekookplaten die je op temperatuur in kunt stellen eens gaan onderzoeken. Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
speets Geplaatst: 20 mei 2018 Share Geplaatst: 20 mei 2018 Dan gaan we nog maar even verder off topic: Dat zou ik niet doen, ik heb die van de Aldi gehad en ik vond hem onnauwkeurig. Een ouderwetse weckthermometer is betrouwbaarder. Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 20 mei 2018 Share Geplaatst: 20 mei 2018 Ok, en nu weer recepten voor inmaken ZONDER wecken graag Quote Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Spitskool Geplaatst: 20 mei 2018 Share Geplaatst: 20 mei 2018 Sorry Jorieke! Laat ik nou toevallig ook geïnteresseerd zijn in inmaakrecepten zonder wecken. Kom dus maar door mensen. (Dank voor de andere hulp speets en donaldk, het heeft me wel doen afzien van de aankoop van een weckketel die voor vandaag gepland stond.) Quote Eeuwigdurend aanrommelend moestuinier. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Indy Geplaatst: 24 mei 2018 Share Geplaatst: 24 mei 2018 Ik maak bietjes en courgettes in ,in potjes met schroefdeksel. De zaden van de Oost-Indische kers maak ik in als zijnde kappertjes.Ook in schroefdekselpotjes.Wecken doe ik ook wel, in een gewone pan, want per keer heb ik toch niet zoveel. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Claudia69 Geplaatst: 25 mei 2018 Share Geplaatst: 25 mei 2018 Ik gebruik grote HAK-bokalen met deksel om rode kool en appelmoes in te maken. Als ik appelmoes maak of rode kool, maak ik altijd een grote ketel vol. Is 1 keer werk en meerdere keren snel eten. De potten worden afgevuld met kokend hete rode kool of appelmoes, gesloten en omgedraaid. Blijft maanden goed in de kelder (bij mijn schoonthuis werd in de herfst een voorraad appelmoes aangelegd voor een heel jaar) maar hier gaan ze meestal niet zo lang mee omdat ik het telkens bij 1 ketel houd. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 8 juli 2023 Share Geplaatst: 8 juli 2023 Sinds vorig jaar blancheer ik de augurken (in de eigen azijn) een paar minuten (tot ze van kleur veranderen) en doe ze daarna in pot, kokende azijn (met kruiden), afsluiten. Niet wecken. Het ging allemaal heel goed, geen enkel incident van gisten meer. En superrr lekkere augurken (en uitjes, paprika etc.). 1 Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.