Jump to content

Kim

Members
 • Posts

  465
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kim

 1. Hoihoi, heb je heel eventueel zo last minute nog twee van die emmers over?
 2. Haha, ik kan er me iets bij voorstellen . Tis voor tomaten in te houden in de achtertuin, dus dat zit goed. Die kwam helaas volledig betegeld en denk niet dat we dat genoeg weg gewerkt gaan krijgen voor ijsheiligen .
 3. Hahaha de gulzigaards! Thanks!
 4. Ik weet, ben wat laat al enzo, maar ik zag net dat je eventueel nog compostwormpjes had en vroeg me af of je nog tijd en zin had om op jacht te gaan voor een paar voor me ? Ik heb als vaste eetbare plant wel een bond eeuwig moes je voor je, of misschien dat er nog wat anders op mijn lijstje staat?
 5. Heeft er iemand toevallig nog wat zaad van parijse worteltjes op overschot?
 6. Ow, heb je toevallig nog 1 of 2 van die paarse bloemkooltjes over? Die zou ik heel graag es proberen.. Voor de kleur op ons bordjes
 7. 2 tot 3 knolletjes kom ik denk ik al heel eind mee hoor! Die zorgen van zelf voor meer vriendjes denk ik . Dankjewel!
 8. Ze had het wat heel erg druk met andere zaken en ging geen lijstje maken dit jaar, maar ze is er wel bij . Neem ik ook wat verschillende smaakjes thee mee...
 9. Ik kan wel wat stokbrood meenemen, kijk even of ik nog wat kan maken. Was er al thee voorzien? anders kan ik even in mijn voorraad duiken
 10. Okido, zet ik een mix van de aardbeitjes die ik heb bij elkaar voor je . Heb zowel de lage als de hoge siererwt zag ik dus kan ook van beide wat meenemen.
 11. en nog een edit: zoek je lage of hoge siererwten?
 12. Mocht je nog paar 15 of 18 liter potten kunnen missen, heb ik daar wel oor naar ivm tomaatjes in de achtertuin houden. Staat nu nog helemaal bestraat nl en denk niet dat ik dat er volledig uit krijg en de grond deftig krijg om de tomaatjes in volle grond te plaatsen... Ow terugkomende op je vraag rond de tomaatjes ook nog... het zijn allemaal voor mij nieuwe soortjes. Meeste zijn erop uitgekozen dat het vroege tomaten zijn, omdat ze bij mij buiten moeten komen. De tigrella is iets later en komt dan ook bij mij onder een overdekking. Is nieuw voor me, maar heb er wel al veel leuke dingen over gelezen. Maar mss is de violet jasper ook iets voor je, vroeg tomaatje, ziet er ook leuk uit, deze is het: http://www.mooiemoestuin.nl/tomaat2/violet-jasper/. Maar aan jou de keuze, allebei kan ook gerust hoor want heb ze allebei nog over.
 13. Hey, Ik heb zaad van volgende voor je tante: - Komkommerkruid - Rood mosterdblad (ik heb rode mizuna en rode amsooi) - Slaapmutsje Heb je daar wat aan?
 14. Wat voor aardbeitjes zoek je? Ik heb hier een naamloze junidrager, wat frauwe mieze schindler en wss nog een paar ostaras... heb je daar wat aan? Ik heb wel interesse in een yolo wonder, een sweet banana en een aubergine Calliope en white eggs in dien mogelijk . Edit: heb ook siererwt zaad voor je
 15. Mocht je nog een bergbasiel stekje over hebben zou ik daar heel blij van worden...
 16. Ik heb wel palmkool zaadjes voor je en in mijn lijstje staan nog wat tomaatjes . Mocht je wat redbor boerenkool zaadjes kunnen missen zou dat heel fijn zijn
 17. Ja zeker die neem ik voor je mee!
 18. Ik heb ook wel interesse in een olifantenknofteentje als dat nog kan...
 19. Hoi Golfish, ik vroeg me af of je nog een passiebloem over hebt? Mijn zaadjes willen maar niet kiemen Ik heb in ruil komkommerkruid zaad voor je, mogelijk dat er ook nog wat bij mijn tomaatjes of anders in mijn lijstje voor je staat?
 20. Ik heb ook nog een black cherry en een tomatito zaailing over voor wie interesse heeft
 21. ik pot maandag wat voor je op van beide! Qua paprikas heb ik een minibel orange en een etkezesi pelso voor je over. Zouden het allebei ook buiten moeten kunnen doen en passed onder de tunnel . Heb jij toevallig voor mij nog een cherry bing en een honingtomaat over?
 22. Hi Ciska heb je toevallig nog zo'n tomaatje voor in een hanging basket over?
 23. Ik geloof dat ik wel nog wat basilicum zaad voor je heb... kijk ik morgenochtend even voor je na
×
×
 • Create New...