Geplaatst: 7 april 20178 j Auteur Het kan nog, ik blijk er genoeg te hebben. Na Cherrycharlie heb ik er nog 3. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 7 april 20178 j Is goed Niika, komt in orde. Ik betaal Jorienke wel, kun je 'm weer bij mij halen.
Geplaatst: 7 april 20178 j als je nog een puntje hebt, dan wil ik graag. ik ben benieuwd, maar vind de kaas bij jou tot nu toe altijd lekker
Geplaatst: 13 april 20178 j Ik heb #1 geproefd: heerlijk mals, maar ik laat hem nog een tijdje verder rijpen; ik hou van pittig Ze liggen in de koelkast, maar toch vind ik dat een beetje gek. Fransozen zeggen altijd dat je camembert bij kamertemp moet bewaren. Klopt toch, Jet? "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 13 april 20178 j Je mag de camembert best op kamertemperatuur bewaren, alleen dan rijpt de buitenkant sneller dan de binnenkant. In de koelkast is de rijping gelijkmatiger. Aan u de keus
Geplaatst: 13 april 20178 j Auteur Even van te voren (voor het nuttigen) op kamertemp. laten komen is zeker goed. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 13 april 20178 j Jorieke, nog bedankt voor de kaas! Hij is echt heerlijk. Heb 'm gister opgehaald bij wortel, en de helft is al op haha
Geplaatst: 13 april 20178 j @Speets:Even van te voren (voor het nuttigen) op kamertemp. laten komen is zeker goed.Zo is het..even is in dit geval minstens een uur of zelfs twee uur We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 13 april 20178 j Dank u "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 5 september 20178 j Auteur Mochten er nog mensen zijn die kaas willen kopen? Ik kan eventueel ook meikaas maken, maar dan van oktober-melk Ik kan van de winter ook eens een flinke Goudse kaas maken, voor verkoop op de voorjaarsMTFD. Als daar interesse voor is. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 5 september 20178 j Ik wil je "mei" kaas wel proeven en indien in de smaak valt ook wel een stukje kopen. Ook de goudse kaas voor het voorjaar Lekker!
Geplaatst: 6 september 20178 j Ik ben altijd geïnteresseerd in (het kopen van) kaas "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Geplaatst: 6 september 20178 j Auteur Ik zal van de week even kijken hoeveel melk er ook alweer in een kilo meikaas gaat, hoe ik dat ga doen met vormpjes, en verpakken ook. Het is namelijk nattere/meer kwetsbare kaas dan de camembert, maar ik had nog ergens wat mooie plastic bakjes met deksels Meikaas is een hele zachte verse kaas, die je een paar dagen na het maken al kunt eten. Hij is stevig genoeg om er dikke plakken van te snijden, met een mes (kaasschaaf lukt niet zonder veel gesmeer) Ik zou hem qua zachtheid/smaak vergelijken met mozzarella denk ik. Maar dan iets meer smaak wel, omdat de melk niet zo is verhit als bij mozzarella. Ik maak hem vaak met Italiaanse kruiden, maar naturel is ook handig dan kan je er zelf nog wat kruiden en groente bij doen op bijv. een broodje of in een salade. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 8 september 20178 j Auteur Ja, die ga ik ook weer maken. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Geplaatst: 8 september 20178 j Jaaa lekkerrrrr. Mag ik al reserveren? @Wortel wil het vast wel weer voor me meenemen *kijkt lief*
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.