Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hahaha.....die onderste is dus mijn monster blauwda....en stinken.....alsof je een fles amoniak opendraait.

Tis wel een desillusie kan mezelf wel voor mijn kopslaan.

Heb voor kerst ruimte gemaakt en de kaasjes verplaatst naar een koele kamer waar ik bijna niet kom. Gewoon echt glad vergeten.

Buiten dat mijn zoon nu echt overtuigd is dat hij de "fratsen &kunsten van zijn moeder echt noooit meer gaat eten is het ook zonde van die liters en liters melk en niet te vergeten mijn arbeidsuren.

Najaa ik dacht....toch ffe delen.

Denk dat ik alles maar richting kliko mik.of zal ik ze bewaren voor je varkentjes .

Posted

Wauw, zo op de foto ziet het er allemaal heel smakelijk & bourgondisch uit hoor Nasuada!

Maar ja - ik heb de foto's erboven ook gezien... Hahahhaha.

Anna, mijn kaasjes zijn allen ongeveer net zo geworden (sommige met iets grotere gaatjes).

kaas99021486838303.jpg

Ik heb geen andere kaas om mee te vergelijken, maar ik ben er geweldig dol op. Zacht, mild, kaas en niets anders.

Ook de buurman (hovenier, te vriend houden ) heeft echt van zijn kaasje gesmuld.

Ze gaan er hier haast wat al te rap doorheen.

Heb twee collegaatjes, die ook geproefd hebben, en graag eens kaas komen maken hier. Maar ben nog wat huiverig dat het net dan mis gaat ofzo (mijn telefoon blijft iig uit de buurt!). Van de andere kant: het zijn enorm leuke meiden, dus mss maar gewoon doen.

Afijn: luxe problemen hoor!

wees bevriend met kleine dingen

Posted

Mooi kaasstilleven, Nasuada

Als ik dit in een winkel zou zien, zou ik meteen gaan kwijlen.

Ik zou er ook best van durven eten, alleen even de ergste schimmel wegsnijden.

 

Je kunt er ook altijd nog kaassaus van maken. De meeste schimmels worden onschadelijk als je de saus even goed doorverwarmt.

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Posted

Het woord "kaas-tableau" schoot me vanochtend te binnen mbt het stilleven van Nasuada. Prachtig inderdaad. (Waar een mens trouwens niet allemaal druk mee kan zijn in zijn hoofd soms he) Goed om te lezen van het verwarmen, speets. Dat wist ik niet. Als een van mijn toekomstige kaasjes uit zichzelf aan de wandel lijkt te willen, dan is er in ieder geval nog een uitweg!

wees bevriend met kleine dingen

Posted

Oeps, ik zou het geloof ik ook niet meer eten Nasuada.

 

Wat een grote gaten Charly! Daar is een of andere gasvormende bacterie aan het werk geweest

 

Mijn kaasje is bij de kaasmakerij geweest en beter (romiger) bevonden dan zijn eigen babygouda's Structuur was prima, alleen het smaakje dat eraan zit en mij deed twijfelen of ik het nou lekker vind of niet komt waarschijnlijk van het soort zuursel dat wij gebruiken. Desalniettemin is de kaas prima te eten, is zelfs al bijna op

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...