Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Welke maand?


Jorieke123

Recommended Posts

Als het maar een zondag is dan kan ik alle weekenden in april dus ik vind het best ! Laatste weekend van maart kan ik niet, maar dan is het wel vroeg voor de zsaaisels denk ik. Ik zaai het meeste pas in maart. Dus dan hebben ze weinig tijd om te groeien

Link to comment
Share on other sites

April lijkt mij qua ruilmateriaal het meest handige moment. Je weet dan goed wat je gaat overhouden ter ruil aan zaaisels (of wat jezelf juist hard kan gebruiken ) en b.v. de tomatenplantjes zijn nog prima te vervoeren qua formaat. Ook grotere ruils zoals fruitstruiken en bomen (mijn fruitbomen.net haal & brengservice) zet ik liever nog in april in de grond dan half mei, ook al zijn deze dan voorzien van een kluit.

 

Als de datum ruim van te voren definitief bekend is (i.v.m. een hobby van mijn vrouw , dus kinderopvang) dan kan ik bijna zaterdagen en bijna alle zondagen (muv 7 april). @Jorieke/Angela: vermelden jullie deze keer er bij tot welke datum gestemd kan worden? Dit omdat ik bijna altijd wel gebruik maak van "tactisch" stemmen, waarbij ik regelmatig nog mijn keuzes herzie.

Link to comment
Share on other sites

Ik wil een mtfd ook wel eens meemaken. Als mijn rug het toestaat, kom ik graag, behalve op 16 april, want dan vier ik mijn verjaardag. Maarehm, Ik zie die poll niet staan... ligt dat aan Tapatalk? Of is dit de poll?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...