Jump to content

Rabarber forceren


Addie
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 1 month later...

Dit mag niet ontbreken in je moestuin:

Image Image Image Image Image

'gewoon' een moesje. Ik ga ook nog wat recepten proberen van Jamie Oliver ( kookboek-challenge-maak-alle-gerechten-in-bijv-een-jaar-t25184.html ) maar daar heb je niet per se die gebleekte stengels voor nodig ofzo.

 

Bij een wat latere soort zou je meer effect/winst hebben van dat forceren, bij mij zijn de normale stengels al bijna net zo ver als de geforceerde. Dus veel vroeger zijn ze dan niet. Maar het is toch geinig En dus echt wel minder zuur en niet van die vezelige sliertjes. Maar niet handig voor in cake/taart want het is bijna alleen maar vocht.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Ik heb vorig jaar een pot over mijn meest voorlijke struik gedaan, maar die werd in groei toen ingehaald door een andere, niet afgedekte struik. Dat was niet helemaal wat ik in gedachten had. De groei ging wel recht omhoog, en de kleuren bleven bleek, dus het ging er anders uitzien, maar volgens mij was het dat ook wel.

De Victoria is van zichzelf toch al ieder jaar snel bij mij, fotootje van vandaag:

 

Rabarber54201580569837.jpg

 

Een ander ras wat ik heb staan heet Näsåker, dat laat pas net het rood van de neuzen zien, en dat ging ook vorig jaar langzamer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...