Tanja65 Geplaatst: 7 mei Geplaatst: 7 mei (aangepast) Wraps met oa spinazie en krul sla uit eigen tuin. En olifantenknof van vorig seizoen. 7 mei aangepast door Tanja65 2 Quote * er komt altijd weer een nieuwe lente *
Gitta Geplaatst: 8 mei Geplaatst: 8 mei (aangepast) Soep met raapstelen, tijm, peterselie en knoflook uet. De lenteui was nog uit de winkel. De soep net nadat de raapstelen erin zijn gegaan. Over een minuut of 5 pureer ik hem nog tot een gladde soep. Dat vinden de kids lekkerder. 8 mei aangepast door Gitta Foto toegevoegd 2 Quote
Dahli Geplaatst: 8 mei Geplaatst: 8 mei Zojuist arrabbiata saus gemaakt voor bij de pasta. Met ingemaakte geroosterde tomatensaus uet (100% Voljusko’s, de lekkerste voor deze inmaak vind ik) en Jalapeno’s uet. 2 Quote
Petrasmoestuin Geplaatst: 8 mei Geplaatst: 8 mei Stammpot postelein (had ik heel ruim gezaaid, dus nu lekker veel en mooi!) met geroosterde tomaat en geitenkaasjes. Jammie. 2 Quote
Gitta Geplaatst: 9 mei Geplaatst: 9 mei We gaan zo een gemengde sla eten uet. Met rucola, wintersla, ijsbergsla, beetje winterpostelein. Een paar radijzen en chinese bieslook. 1 Quote
Dahli Geplaatst: 9 mei Geplaatst: 9 mei De kweektafel moet leeg, morgen gaan er twee tomatenplanten in (100 & 1000’s + struiktomaat van de pomtato van vorig jaar). We gaan dus heel veel sla uet eten (+ stukje zalm, ciabatta en aioli). 2 Quote
Petrasmoestuin Geplaatst: vrijdag om 21:25 Geplaatst: vrijdag om 21:25 (aangepast) Ik heb quinoa gemaakt met heel veel groente en een salade. Misschien dat ik het morgenavond uitschrijf. Veldsla geoogst, wortelpeterselie, radijs en nog wat raapstelen. Blad radijs en blad peterselie deels door salade en deels gebakken. 23 uren geleden aangepast door Petrasmoestuin 2 Quote
Petrasmoestuin Geplaatst: maandag om 21:34 Geplaatst: maandag om 21:34 (aangepast) Vanavond (het kan nog net, het is 23.30 uur) weer heerlijk gegeten. Mosterdeieren met groene salade. Ik maak veel Duitse recepten, en ik pas vaak wat aan. Meestal de manier van opdienen. Een hele stronk sla op mijn bord vind ik b.v. niets. Ik zal het recept nog uitschrijven. maandag om 21:34 aangepast door Petrasmoestuin 2 Quote
Jorieke123 Geplaatst: dinsdag om 10:52 Auteur Geplaatst: dinsdag om 10:52 Het is weer "wat wil je bij je asperges"- tijd. Vanavond: kip uit de slowcooker. Met groene asperges dus. Gisteren gingen ze in gebakken vorm over een grote salade. Daarvoor met zoete aardappelblokjes uit de oven. En vrijdag gaan ze op de bbq. 3 Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
jootje Geplaatst: dinsdag om 19:04 Geplaatst: dinsdag om 19:04 Lekker he? Hier ook erg blij met de asperges! 1 Quote
Lia56 Geplaatst: dinsdag om 19:34 Geplaatst: dinsdag om 19:34 Lekkere gevulde groentesoep met pittige tomaten/sambal saus ( alles uet) wel van vorig jaar maar heerlijk! 2 Quote
Gitta Geplaatst: gisteren om 11:02 Geplaatst: gisteren om 11:02 (aangepast) Gisteren een gemengde salade helemaal uet. Met veldsla, wintersla, winterpostelein, ijsbergsla, spinazie, rucola, raapstelen en radijzen. Vandaag gaan we roerbakken met peultjes en een pepertje uit eigen tuin. Ik heb ze eerder vandaag geoogst. gisteren om 17:34 aangepast door Gitta 3 Quote
Dahli Geplaatst: gisteren om 11:18 Geplaatst: gisteren om 11:18 Er was nog tjap tjoy over. Uit de vriezer gehaald en daar gaat een hand vol geroerbakte sugar snaps en geraspte bevroren peper uet door. Ik had er veel meer kunnen hebben, maar ze halen de keuken steeds niet 😊. 3 Quote
Petrasmoestuin Geplaatst: 23 uren geleden Geplaatst: 23 uren geleden Aardappels, chili con carne en een spinazie salade met geitenkaas en dadels, zelf verzonnen. 1 Quote
Gitta Geplaatst: 1 uur geleden Geplaatst: 1 uur geleden Heerlijke soep met raapstelen, tijm, peterselie en knoflook uet. Nu nog ui uit de winkel erbij. Binnenkort is dat ook uit eigen tuin. 1 Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.