Jump to content

janita

Members
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by janita

 1. Ik lees nu pas de berichten over het overlijden van Thea, wat vreselijk voor haar familie en vrienden om zo plotseling afscheid te hebben moeten nemen! Ik wens hen veel sterkte om hoop dat ze dit verlies een plekje kunnen geven in de toekomst. Mijn zoon en ik hebben op de noordelijke moestuin dag allebei een aloƫ Vera stekje gekregen van Thea die het heel goed doen. We hebben er zelfs al weer nieuwe stekjes afgehaald, ik wilde hiervan een foto maken om haar te laten zien hoe goed ze het doen maar dit kan helaas niet meer..
 2. Ik meld me bij deze ook af voor de zadenenvelop, ik heb genoeg voor dit jaar. Bedankt iedereen voor het delen en natuurlijk de organisatie!
 3. Mijn drie preitjes leven nog, zien er erg klein en schattig uit... Mijn gewone prei is veel dikker geworden als de mammoeten! Mijn 'dikste' mammoet is 7 cm. Ach, iemand moet de kleinste hebben
 4. Ik heb vanmorgen de zadenenvelop helemaal uitgeplozen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer verrast was bij de vorige envelop maar ik heb nu toch ook een paar interessante zaden gevonden en ik denk dat ik ook een aantal leuke zaden toe heb kunnen voegen. Morgen gaat hij door naar de volgende!
 5. Ik heb de zadenenvelop zojuist ontvangen , uiterlijk maandag stuur ik hem door naar de volgende.
 6. Vanmiddag een grote pan courgette tomaatsoep gemaakt, heerlijk alles uit eigen tuin
 7. Hier kan ik zo blij van worden!
×
×
 • Create New...