Jump to content

Moestuin-meisje

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Nederland

Recent Profile Visitors

590 profile views
 1. Ik ben jaloers!! Veel tuinplezier.
 2. @Roland Dank je wel voor het delen! Zoals ik al in de video aangeef er zullen vast geavanceerdere spullen bestaan. Maar op deze low budget manier werkt het ook prima. Aan een ieder de keus hoe ze het aan willen pakken.
 3. Het moestuinvirus verdwijnt nooi meer als het eenmaal in je zit!
 4. Welkom! Het geeft een speelseffect al die bakken in verschillende vormen. Leuk!
 5. Welkom! En wat een goed idee van jullie verenigingen om met mentoren te werken als je dat wil.
 6. @RoosDeTuinier Ze lijken inderdaad dood. Wat ik merk is dat het bovenste gedeelte ook echt dood is. (1/3 ongeveer) Het onderste gedeelte van herfstframbozen gaat in het voorjaar weer uitlopen en vrucht dragen als je het niet wegsnoeit. De frambozen die er aan komen zijn wel wat kleiner dan in de herfst.
 7. Welkom, je bent al goed bezig zo te zien!
 8. Welkom @Essebes ! Als ik zelf opnieuw zou beginnen. Zou ik eerst bedenken waar ik mijn vaste bessenstruiken, bramen, druif, fruitbomen enz. neer wil gaan zetten. En ga dan vooral uit van wat je lekker vindt. Ik vries bv heel veel fruit in voor smoothies in de winterperiode. Zelf heb ik braam en druif aan de randen van mijn tuin staan, omdat er ook veel wespen op af komen. De grond rond de fruitstruiken voorzien van een dikke laag mulch. Heb je er gelijk weinig omkijken naar v.w.b. onkruid en water geven. Daarna zou ik gaan kijken waar je een schuurtje, opbergbak of evt. kasje wil zetten. (of mag zetten, want op sommige verenigingen zijn daar regels aan verbonden.) En het stuk grond wat je dan nog over hebt, verdeel je in vakken waar je je groente kan gaan telen. Succes!
 9. Het klinkt als een heerlijke plek om te wonen! Succes met alles uit te denken en op te bouwen.
 10. Geen haast, rustig aan. Wat vandaag niet gaat doe je morgen. (of niet ) Succes!
 11. Wauw, ik vind het superstoer dat je met 2 kleine kid en 1 op komst deze uitdaging aangaat. Rustig aan en vooral van je tuin genieten.
 12. Wat is de definitie van een echte moestuinier? Gewoon lekker bezig zijn met laten groeien en bloeien, de rest is bijzaak
 13. Tuinieren moet iig 90% ontspannend zijn.
×
×
 • Create New...