AnnekeW Geplaatst: 12 juni 2016 Geplaatst: 12 juni 2016 Niet altijd hoor, maar af en toe vind ik dat wel leuk. Meestal gebruik ik dan de dutch oven om lekkere curries of stoofpotjes te maken.
Delphine Geplaatst: 13 juni 2016 Geplaatst: 13 juni 2016 Wat leuk, koken in de tuin! En die quiche van de vorige pagina ziet er verrukkelijk uit! Ga ik ook eens proberen Voor mij blijft het voorlopig even bij aardbeien op een beschuit, ook lekker!
Enjoy! Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Heerlijke bietjes uit de kas gegeten! Lang geleden dat ik zulke lekkere zachte bietjes had! Ze smolten gewoon op je tong! Verrukkelijk. Nog nooit zulke felrode bieten gezien, het leken wel radijsjes. Eenmaal gekookt hield de kleur het op een soort zuurkoolkleur met hier en daar wat roze [img-rotate=][/img-rotate]
Nadi Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Mooi de chioggia bietjes! Na schoonmaken ieder bietje afzonderlijk in aluminium folie en 50 min in de oven 200 graden. Blijven ze de kleur nog best goed houden (niet 100 % hoor) geld overigens voor alle bieten en ze zijn naar mijn idee ook zoeter uit de oven Interessant in de kas kweken. Hoe vroeg kon je ze zaaien om nu al zo een mooie bietjes te kunnen oogsten?
Enjoy! Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Dat klinkt ook erg lekker! Ga ik de volgende keer proberen...15/2 (zie foto met kaartjes...ik zet de poot of zaaidatum er altijd bij;)
Enjoy! Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Vandaag aardbeien (met chocola ) en peultjes uit de tuin gehaald.
Jorieke123 Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 We gaan zo een salade eten met blauwe kaas en frambozen en peultjes. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Erny Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Gisteren vers van de tuin de eerste portie peultjes gegeten! Gewoon kort gekookt en dan met olijfolie en zout gesnackt. Heerlijk.En een eerste knoflookje Shandong en bieslook en oerprei en aardbeien en kruiden ook gegeten op andere momenten.
Nadi Geplaatst: 14 juni 2016 Geplaatst: 14 juni 2016 Peultjes, sugarsnaps, capucijners, tuinbonen salade met witte kaas, olijfolie, amandel en avocado. En dan noodles met Thaise garnalen en haricot vert
Jorieke123 Geplaatst: 15 juni 2016 Geplaatst: 15 juni 2016 Schnitzel met peultjes. En straks nog aardbeien en Franse cakejes Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
angela (†maart 2025) Geplaatst: 15 juni 2016 Geplaatst: 15 juni 2016 Andijvie stamp met gehaktballen in de jus. (het is gewoon weer voor stamp)
julia Geplaatst: 16 juni 2016 Geplaatst: 16 juni 2016 Samen met de kinderen heerlijk gesnoept van wat rauwe erwtjes, sugarsnaps, aardbeien en de eerste rode besjes
tuinLB Geplaatst: 16 juni 2016 Geplaatst: 16 juni 2016 Peultjes, sugersnaps, paksoi en snijbiet uit eigen tuin geroerbakt gisteren, vandaag Chinese koolstampot uit eigen tuin. En gisteren de hele avond aardbeienjam en aardbeistukjes ingemaakt.
Deborah Geplaatst: 17 juni 2016 Geplaatst: 17 juni 2016 Rabarbermoes, errug goed gelukt. Â Ik had hem gemaakt met bruine bastersuiker (want die moest toch een keer op). Mijn naam betekent Honingbij, later als ik groot ben wil ik Imker worden.
pippi Geplaatst: 17 juni 2016 Geplaatst: 17 juni 2016 Raquette's zalmquiche met mosterdblad van een paar pagina's terug. Hij was erg lekker!
Patrijs Geplaatst: 17 juni 2016 Geplaatst: 17 juni 2016 Ik hoefde vandaag niet naar de winkel.Vanmorgen zelf gebakken brood met aardbeien.Tussen de middag bloemkool pannenkoeken.S'avonds aardappels met bloemkool en Lakenvelder entrecote, met een salade van twee soorten sla radijs bieslook en rucola.En als toetje rabarberflappen. De moestuin van Patrijs
Enjoy! Geplaatst: 17 juni 2016 Geplaatst: 17 juni 2016 Klinkt als een verrukkelijke maaltijd, vooral als je er de deur niet voor uit hoeft!
AnnekeW Geplaatst: 18 juni 2016 Geplaatst: 18 juni 2016 Curry met mijn vannacht ontplofte spitskool. Had een lekker receptje gevonden en hier wat op gevarieerd. Erg lekker. http://www.24kitchen.nl/recepten/spitskoolcurry
appelvrouw Geplaatst: 18 juni 2016 Geplaatst: 18 juni 2016 Soepie met asperges, eeuwig moes, doperwtjes, peterselie, tijm, oregano, miniworteltjes jong uitje en een preitje.. We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎
gewoon peter Geplaatst: 18 juni 2016 Geplaatst: 18 juni 2016 Aardbeien, samen met kleidochter geplukt. ze waren heerlijk. Peter
RobO Geplaatst: 19 juni 2016 Geplaatst: 19 juni 2016 sugarsnaps, rijst, stoofje, slasnaps geplukt door kleinzoon die er alvast wat genomen had, zei ie
Jaydot Geplaatst: 19 juni 2016 Geplaatst: 19 juni 2016 The difference between a flower and a weed is a judgementFoonfoto dagboekje van mijn volkstuin
Riraro Geplaatst: 19 juni 2016 Geplaatst: 19 juni 2016 Pasta met doperwtjes, rucola salade, en als toetje kwark met aardbeien en framboosjes uit de tuin
Deborah Geplaatst: 19 juni 2016 Geplaatst: 19 juni 2016 Aalbessenjam van witte en rode aalbessen. Nu afwachten tot de kruisbessen rijp zijn. Mijn naam betekent Honingbij, later als ik groot ben wil ik Imker worden.
Jorieke123 Geplaatst: 20 juni 2016 Geplaatst: 20 juni 2016 Bietjes!! En een salade, en een gebakken schar van Estemy. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Aanbevolen berichten