Jane Doe Geplaatst: 26 mei 2014 Geplaatst: 26 mei 2014 Jorieke, graag recept en gebruiksaanwijzing van dat brood met pesto. Quote
Jorieke123 Geplaatst: 26 mei 2014 Auteur Geplaatst: 26 mei 2014 Ik zal er vanmiddag/vanavond even een apart topic voor aanmaken. Ik dacht echt dat die er al was...? Niet te vinden Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Jane Doe Geplaatst: 26 mei 2014 Geplaatst: 26 mei 2014 Bedankt, ziet er smakelijk uit. Ook leuk als cadeau en bij bbq. EditBedoel je dit onderwerp toevallig?brood-wecken-t2733.html Quote
Jorieke123 Geplaatst: 26 mei 2014 Auteur Geplaatst: 26 mei 2014 Fantastisch Jane! Die bedoelde ik ja Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Jane Doe Geplaatst: 26 mei 2014 Geplaatst: 26 mei 2014 Gezocht en gevonden, was maar een link en die was bingo. Quote
Jorieke123 Geplaatst: 26 mei 2014 Auteur Geplaatst: 26 mei 2014 Ja ik zocht in de 'inmaken en bewaren' hoek, en hij stond in 'koken en recepten'. Heb het topic bij deze dan ook even verplaatst. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Indy Geplaatst: 27 mei 2014 Geplaatst: 27 mei 2014 (aangepast) Gisteren was het nog schitterend weer,dus heb ik vlierbloesem geplukt,die hebben een nachtje met citroen en limoen gelegen,en zijn verwerkt tot siroop,en gelei. Heerlijk. 29 mei 2014 aangepast door Gast Quote
appelvrouw Geplaatst: 27 mei 2014 Geplaatst: 27 mei 2014 gelei? staat dat recept ergens? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Indy Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Nergens, gewoon het vlierbloesemwater,met een beetje gember koken,en geleisuiker er in gedaan. Quote
appelvrouw Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 thanks.. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
jasmin Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Limonadesiroop en stroop van vlierbloesem. Volgens mij een succes, qua smaak, dus als de regen voorbij is, ga ik nogmaals vlierbloesem zoeken. En dan mixen proberen met bv. rabarber of ander fruit. Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Indy Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Hier zat het ook vol met stuifmeel,ik was dr geel van met plukken. Resultaat zie e dan weer terug in de producten. Zo leuk vind ik dat.@ Jet Quote
appelvrouw Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Jasmin heb je rietsuiker gebruikt of waardoor is het zo geel? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Kassiopei Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Oh, ja Ik heb er ook zin in, wacht nog even tot de buien voorbij zijn. Quote
jasmin Geplaatst: 28 mei 2014 Geplaatst: 28 mei 2014 Ja, altijd rietsuiker. Gewone witte suiker vind ik vies. Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
angela († maart 2025) Geplaatst: 31 mei 2014 Geplaatst: 31 mei 2014 Nou mijn aardbeien hebben 24 potten jam opgeleverd en nog 2 mini potjes. Quote
Erny Geplaatst: 3 juni 2014 Geplaatst: 3 juni 2014 Naar voorbeeld van Indy Bieslookbloemenazijn.Heb wat azijn gekookt en in het potje gegoten waar de bloempjes inzaten samen met wat knoflook teentjes en gedroogde pepertjes.Ben benieuwd. Quote
Cupcakeje Geplaatst: 12 juni 2014 Geplaatst: 12 juni 2014 Ook ik heb weer eens ingemaakt. De aardbeien zijn er nu in overvloed dus die worden lekker verwerkt. Ik heb zelf Aardbei ijs, siroop en jam gemaakt Staat altijd mooi he zo een voorraadje:) Word ik gewoon helemaal blij van close up siroop Close up jam En een tijdje terug maakte ik ook al Necarine en sinaasappel jam. Beide nog niet laten zien. Van de sinaasappel jam moet ik ook nog steeds een foto maken. Maar van de nectarine jam heb ik wel al een foto Quote
appelvrouw Geplaatst: 12 juni 2014 Geplaatst: 12 juni 2014 Grappige hoedjes! Ik heb net aardbeienjam met vrijwel alleen maar Frau Mieze`s en bonkige aardbei. Ik heb de aardbeien heel gelaten, want wij houden wel van een grote aardbei in de jam, zo-een waarmee je met een je boterham kan besmeren..mmm Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
RobO Geplaatst: 12 juni 2014 Geplaatst: 12 juni 2014 echtgenote heeft weer 4 potten aardbei/rode bes jam gemaakt , RobO alleen de etiketjes Quote
Katja1604 Geplaatst: 15 juni 2014 Geplaatst: 15 juni 2014 Een hele grote pot frambozenjam voor zomerkamp van mijn dochter's scouting groep.Vanavond gaan we de aardbeien omtoveren tot jam. Quote
aalterse-willy Geplaatst: 15 juni 2014 Geplaatst: 15 juni 2014 Zes literpotten erwtjes geweckt. Delikett. Quote Voor al de schone meiskes ne zoen, en voor de ventjes ne pol.
Piroska Geplaatst: 15 juni 2014 Geplaatst: 15 juni 2014 Ik ben tofu aan het maken van een restant sojabonen van vorig jaar. Nu is het al sojamelk, of het tofu wordt weet ik nog niet, dat zien we morgen pas. Quote http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.