Jump to content

Zaad besteld....


jootje

Recommended Posts

Ik begrijp echt niet waarom dat zo lang moet duren. Dan doe je als bedrijf iets goed fout, denk ik. Andere bedrijven kunnen toch ook met een paar dagen de bestelling afsturen? Nou, hoop dat jullie bestellingen gauw binnen komen!

Link to comment
Share on other sites

plantuitjes besteld bij vlaams zaadhuis..5 euro porto. Snelle service. zeker de moeite waard.

 

zag ik een aanbieding bij de Lidl.....XXL..... 5 kg uien voor een euro of zoiets...... dan vraag je je wel eens af ?!.....maar ja zo moet je niet rekenen

People who say it can't be done should not interrupt those who are doing it !

Link to comment
Share on other sites

Bart: dat is gewoon idioot, zolang moeten wachten op je bestelling. Zeker in deze tijd, zonder de seizoensdrukte.....erg slordig van Vreeken.

 

Ik heb samen met Bart zaden bestelt bij Vreekens. We weten van de klachten af, maar dachten: Het is toch buiten het seizoen, dus hoe lang kan het duren???

Bart heeft dan ook een mail gestuurd en wat bleek?? De knoflook was nog niet binnen Als het goed is komt de knoflook morgen binnen en word alles volgende week verstuurd. Echt, et kost kapitalen met de administratie kosten enzo er bij, ze zeggen dat je max 3 wkn op je bestelling moet wachten, en bij de knoflook gewoon stond, op de site, dat ie leverbaar was en dan toch meer dan een maand op je bestelling moeten wachten Echt, bij deze flapdrollen bestel ik nooit meer!

Link to comment
Share on other sites

ja ik kreeg vorig jaar eerst niets... toen ging ik mailen.. kreeg ik te horen dat ze het betreffende soort niet hadden (stond nog wel steeds op de site) en ben vervolgens maar accoord gegaan met een andere soort. Die ik eigenlijk niet wilde. Ik doe t niet meer daar bestellen.

Link to comment
Share on other sites

Haha, ja die ja! Nou toevallig vandaag alles binnen gekomen. 2 wkn later dan de bedoeling en dat buiten het seizoen... Ik zeg Vreekens

 

We hebben trouwens wel alles gekregen wat we bestelt hadden, maar et blijft natuurlijk te gek. Vooral omdat op de site stond dat alles wat we wilden direct leverbaar zou zijn.... NOT.

Maar ja, we hebben onze eco blauwe mais, knoflook, uien enzovoort!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...