Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Braderiën, markten, beurzen, moestuindagen


Koert

Aanbevolen berichten

  • 2 weeks later...
  • 1 maand later ...

Het is weer http://www.komindekas.nl/ weekend! Dus sorry ik weet het ook net pas. kan je morgen als je zin hebt nog wel eens bij de profs kijken. Ik ga iig naar de kwakel Rozen, palmen en Paprika´s kijken.

Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later ...

http://www.molens.nl/site/ontdek-je-molen.php

 

 

Nationale Molendag 2014 op 10 en/of 11 mei

Nationale Molendag wordt in 2014 op zaterdag 10 en/of zondag 11 mei gehouden. In dit weekend draaien bijna alle molens van Nederland en zijn ruim 950 molens open voor bezoek.

 

 

 

Leuk voor de broodbakkers onder ons....je kunt ook allerlei leuke meelsoorten kopen....tenminste hier in de buurt kan dat

Link naar reactie
Delen op andere sites

wij hebben zaterdag een open dag! Kijk hier voor meer informatie:

 

http://geldersees.wordpress.com/2014/05/11/wij-houden-open-dag/

schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl

 

#groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later ...

http://www.hex.be/

 

Zaterdag 14 juni:

 

10:30 koken en proeven met Philippe van den Bulck, groentechef van ‘Njam!’

11:00 Humus: demo composteren

11:30 boekpresentaties Peter Bauwens, Roger Phillips, Didier Bastiaens, Wim Lybaert & Laurence Machiels, René Pechère

13:00 Humus: demo composteren

15:00 koken en proeven met Gérald Watelet, ‘un Gars, un Chef!’ rtbf2

16:00 Humus: demo composteren

 

Zondag 15 juni:

 

10:30 koken en proeven met Giovani Oosters van Restaurant ‘Vous Lé Vous’

11:00 rondleiding in de moestuin met Wim Lybaert en Laurence Machiels

13:00 Humus: demo composteren

14:00 rondleiding in de moestuin met Wim Lybaert en Laurence Machiels

14:30 koken en proeven met Giovani Oosters van Restaurant ‘Vous Lé Vous’

16:00 Humus: demo composteren

 

Alle dagen over het thema: “Smaak en geur, uit de tuin op het bord”:

 

24x Chicorei & Radicchio bij De Nieuwe Tuin

Botanical paintings door Martyn Rix

Wild Food door Roger Phillips

confitures en tisanes bij Lens Roses

bouquet garni, lagestroemiathee en keukenlaurier bij Devriese

groentetapijt bij Silene

de smaak van Haspengouw bij Fancy Fruit

 

Kookdemonstraties en proeverijen met de medewerking van ‘Vrienden van de Smaak’.

 

 

Is in Belgie entree 8 euro p/p

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Noordoost-Frankrijk 31 augustus de Jardinades van Grand Failly..een tuinbeursdag met een thema ( dit jaar eetbare bloemen en recycling) waar je behalve gerookte knoflook, Kokopelli-zaden, biologische en speciale groente en allerlei ambachtelijke zaken kunt kopen( jams, wijn, worsten, linzen enz) ook nog kan genieten van lekker eten, insecten en brandnetelproeverij een kruidenwandeling rond het dorp, enkele optredens( muziek en straattheater) enz.

Entree 3 euro pp kinderen tot 12 jaar gratis.

https://www.facebook.com/JARDINADES/photos_stream

103899967475543453017773690985351753104368n80421407568735.jpg19196387475544086351044298881086625684074n87261407568733.jpg

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn buurman geeft trouwens deze dag regelmatig demonstratie`s met zijn bordercollie`s en loopeenden..

 

Noordoost-Frankrijk 31 augustus de Jardinades van Grand Failly..een tuinbeursdag met een thema ( dit jaar eetbare bloemen en recycling) waar je behalve gerookte knoflook, Kokopelli-zaden, biologische en speciale groente en allerlei ambachtelijke zaken kunt kopen( jams, wijn, worsten, linzen enz) ook nog kan genieten van lekker eten, insecten en brandnetelproeverij een kruidenwandeling rond het dorp, enkele optredens( muziek en straattheater) enz.

Entree 3 euro pp kinderen tot 12 jaar gratis.

https://www.facebook.com/JARDINADES/photos_stream

103899967475543453017773690985351753104368n80421407568735.jpg19196387475544086351044298881086625684074n87261407568733.jpg

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

23 en 24 augustus 2014: Salvia en prairieplantendagen bij Bastin in Aalbeek(L)

 

In augustus kunnen bijna alle Salvia soorten bloeien. De lang bloeiende prairieplanten zoals Echinacea en de verschillende grassen komen pas vanaf juli goed op gang samen met Verbena, Perovskia, Agastache, Helenium en Achillea. Dat maakt onze prairieborder nu een van de hoogtepunten in onze tuin.

 

Wil je meer weten over deze dagen, meldt je dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief.

 

zaterdag en zondag 23 en 24 augustus 2014, beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur, gratis toegang en gratis parkeren.

 

Overige openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

 

routebeschrijving naar Aalbeek

 

Zo kun je ons makkelijk vinden:

 

Aalbeek ligt midden in de driehoek gevormd door de snelwegen van Zuid Limburg, midden tussen Heerlen en Maastricht, recht onder Geleen-Sittard en vlak bij Schimmert Hulsberg en Valkenburg.

 

http://www.bastin.nl/

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weeks later...

Als liefhebber van koken, lekker eten en drinken ben je altijd op zoek naar nieuwe culinaire inspiratie. Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis op 11 en 12 oktober tijdens De Tasty.

 

Koop hier je toegangskaart(en) met korting

 

Lezers van de Delicious nieuwsbrief kunnen nu profiteren van een aantrekkelijke korting. Koop je toegangskaart voor 1 oktober en betaal slechts €20 i.p.v. €37,50 aan de kassa.

 

Voor iedereen wat wils!

 

De Tasty is hét culinaire lifestyle evenement voor iedereen met een passie voor koken, lekker eten en drinken. Voor jou dus! Kom culinaire inspiratie opdoen tijdens demonstraties in het Miele Kooktheater met o.a. Driesterrenchef Jacob Jan Boerma. Of leer de fijne kneepjes van het vak tijdens een workshop onder leiding van Niven Kunz in de Atag Kookstudio. Breidt je kennis uit tijdens een van de learnshops en leer meer over het samenstellen van een uitgebalanceerde kaasplank, het geheim van smaakmakers of het koken met een voedselallergie.

Verwen je smaakpapillen op de Proefmarkt, waar je de lekkerste delicatessen proeft en koopt. Bekijk en test de nieuwste keukenaccessoires op de beursvloer of volg de Masterclass Franse Wijn van Harold Hamersma of een van de vele andere verrassende proeverijen.

 

Kortom, tijdens De Tasty koop, proef en beleef je de mooiste ingrediënten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...