Jorg Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Onlangs hadden jullie het over slakken caviaar. Big business lees ik hier http://snail-farming.blogspot.com/2010/03/snail-eggs-white-caviar.html " Snail eggs are known as white caviar, it’s a product gaining more acceptance and, demand, especially among gourmets. The fact that main chef are using snail eggs in their cooking has allowed this snail product to gain select and exclusive status. Moreover, the price has incredibly risen; half a pound of white caviar can cost up to $2100 in the European market. " Moet niet gekker worden Quote
Koert Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jos you're in bussines! Quote Even a broken clock is right twice a day
Helly Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Niet meer aan t mes rijgen of met de klomp op gaan staan! Eitjes verzamelen Lijkt me wel een tijdrovend karwei, en kan dat met elke slak? Of zijn daar nog voorkeuren in? Quote Good things come in small packages
jos Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Super als iedereen dit leest dan duikt de prijs pijlsnel naar beneden.Minder werk en meer opbrengst dan welk ander project in of rond de tuin.Ik heb een probleem, heb alles al omgespit en kleigrond zeeft niet zo makkelijk.Het is bijna niet te geloven als je dit leest. We hebben hier in de omgeving trouwens wel wijngaardslakken.(beschermd)Soms zie je weleens iemand langs bos of houtwal lopen met een emmertje.Hermandad moet het niet zien, de boetes liegen er niet om. Quote
Eva Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Onlangs hadden jullie het over slakken caviaar. Big business lees ik hier http://snail-farming.blogspot.com/2010/03/snail-eggs-white-caviar.html " Snail eggs are known as white caviar, it’s a product gaining more acceptance and, demand, especially among gourmets. The fact that main chef are using snail eggs in their cooking has allowed this snail product to gain select and exclusive status. Moreover, the price has incredibly risen; half a pound of white caviar can cost up to $2100 in the European market. " Moet niet gekker worden WAAAT??? zo duur? ze kunnen voor die prijs een volle kilo van me krijgen Quote
Eva Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 worden ze rauw gegeten trouwens? dan moet ik ook maar eens proeven.. Quote
bettyboop49 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!! Quote Succes gaat van mislukking naar mislukking, zonder verlies van enthousiasme
Jooze Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zeker benieuwd van welke slakken is dit nou te eten, alle slakken?! Quote Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com
hansm Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Zal wel de eetbare en gekweekte slakken zijn zoals de wijngaardslak (Helix spp) is beetje land afhankelijk, nuja voor mij ben je gek als je die eitjes op je toasje mikt Quote Players only love you when they're playing.
Jorg Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Mij ook niet gezien... Blegh Filmpje: The French company uses the big grey snail - the 'gros gris' - which is kept in pens and fed on vegetation and cereal. To finish, the eggs are treated with unrefined salt and 'a dash of rosemary essence'. Quote
Eva Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 dat laatste zinnetje...lol, alsof het dan lekkerder klinkt.... Quote
Nicolette Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ben allergisch voor schaal en schelpdieren en volgens mij vallen slakken daar ook onder. Maar ik moet er eerlijksheidshalve ook niet aandenken. Kom wel regelmatig slakken eitjes tegen die verwijder ik wel.. maar misschien moet ik overwegen ze te gaan verkopen. Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.