julia Geplaatst: 23 januari 2016 Share Geplaatst: 23 januari 2016 Gemengde salade van winterpostelein, veldsla, rucola, raapsteeltjes en jong blad van de cavolo nero. Lekker met een kippenpoot en gebakken aardappeltjes. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 23 januari 2016 Share Geplaatst: 23 januari 2016 Pompoensoep, broodjes camembert, pompoentaart. Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
lupos Geplaatst: 26 januari 2016 Share Geplaatst: 26 januari 2016 Boerenkool, maar door de zachte winter ook nog peterselie, vales, en de citroenmelisse en munt komen ook al weer op. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 26 januari 2016 Share Geplaatst: 26 januari 2016 pasta, tomaatprutje, veldsla, Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 29 januari 2016 Share Geplaatst: 29 januari 2016 soep met taugeh, stukjes kip, bleekselder, plukje zoetzuur en schepje rijst er in (zoetzuur:lucifertjes courgette en zoete paprika mengen met vlierbloesemsiroop en wijnazijn snufje P&Zmeteen serveren anders gaat de boel lekken) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 31 januari 2016 Share Geplaatst: 31 januari 2016 Vanmiddag broodjes rookworst Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 3 februari 2016 Share Geplaatst: 3 februari 2016 amsterdams: wokprutje van ui, gehakt, garnalenpasta, knoflook, gember, wortel, kipbouillon, sperciebonenstukjes, courgetteblokjes, bosuitjes, badjet, zwarte bonen saus (in die volgorde) samen met rijst, bakeitje (was gister in de toko op de Nieuwmarkt, geweldig! 7 inch kommen gescoord, een hoop lekkere kruiden, vers en gedroogd, kon mijn handjes echt niet op mijn rug houden Vandaag maar eens serieus aan de currypasta voor de vriezer), Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 6 februari 2016 Share Geplaatst: 6 februari 2016 boerenkoolstamp met aardappel-pastinaak(was even bij de Lidl, walnoten gescoord, poster gelezen ) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 6 februari 2016 Share Geplaatst: 6 februari 2016 Wei-pannenkoeken met bacon Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 6 februari 2016 Share Geplaatst: 6 februari 2016 Broodje camembert, broodje paté, broodje koekkruiden-kaas, en een paar krokant gebakken plakjes bacon uit het vuistje. Die waren nog over van de pannenkoeken. Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 courgettesoepje uit augustus, met lidl nootjes Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Pfeffer Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 3 dagverse gepocheerde blauwe araucana eitjes met gebakken tomaat uit September (purple russian plum, ingevroren) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
prettig gestoord Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 Aioli van eigen eieren en knoflook op een eigen broodje warm uit de oven met gerookte zalm en rucola waarvan nog een paar sprietjes van stonden. Erug lekker! Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 Rode kool uit 2012, met warme rabarbermoes, en een rookworst. En met wat kaantjes over de kool (ik had net reuzel gesmolten namelijk) Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
speets Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 Is de rookworst goed geworden? Hier lever met spek en uien. "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 7 februari 2016 Share Geplaatst: 7 februari 2016 Ja, de rookworst is zeker goed geworden. Zo gaan we er nog meer maken We hebben allebei dus lekker oud Hollandsch gegeten Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Broodjes meikaas-met-Italiaanse-kruiden. Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Broodje te Zelhem gerijpte brandnetelkaas..heerlijk van smaak. Uit mijn tuin kwam daar niets van eigenlijk.Vanavond aardappelpompoenpuree met lamssteak en veldsla/rucola/frisee/veldkers uet We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Toch dat kaasje aangesneden? Hij smaakte goed dus? Mooi van structuur? Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
speets Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Olijvenbrood met zelfgerookte vv-worst. In geen jaar zo iets lekkers gegeten Zo meteen nog een kom pompoensoep. "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
marijke Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Appelmoes van de laatste appels van 2015 uit de boomgaard. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
FleurvEngeland Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Visstoofpot, met preisoep van eigen prei Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 11 februari 2016 Share Geplaatst: 11 februari 2016 Heel mooi van structuur Jorieke..zo mooi heb ik ze hier "in t wild" nauwelijks gemaakt. Vrij vast, geen gaatje erin en ook de onder en bovenkant keurig zonder kruiden. Een proefende vriendin vond hem niet "pittig" genoeg..zowel Lie als ik smullen ervan. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Deborah Geplaatst: 12 februari 2016 Share Geplaatst: 12 februari 2016 Spruitjes stamppot Mijn naam betekent Honingbij, later als ik groot ben wil ik Imker worden. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 12 februari 2016 Share Geplaatst: 12 februari 2016 Hier weer rode kool met rabarbermoes (wat zoeter gemaakt met een flinke lepel pruimenjam...), een rookworst, en een crunchy topping van de laatste kaantjes. (ik had ze ingevroren, en nu weer even opgebakken) Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten