Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Ding dong.....


Astrid

Aanbevolen berichten

Hoewel ik niet gewend ben een voordeur te gebruiken, maar meer om via de achterdeur gezellig binnen te lopen, doe ik het hier netjes volgens de regels.

Hoi, Ik ben Astrid, getrouwd en 2 zoons, oudste woont niet meer thuis maar woont op kamers voor zijn studie aan de Universiteit...naast "mensen" wonen hier ook 8 geiten, 50 plus kippen, 2 kalkoenen, van die mooie bruine,3 parelhoenders, 2 honden en ik weet niet hoeveel katten en een paartje konijntjes.

Onze jongste zoon, heeft ivm knieproblemen zijn paarden weg gedaan en mijn koe is helaas dood gegaan...dus van het voorjaar niet alleen de tuin, maar ook kijken of we wat schapen kunnen vinden om het gras kort te houden.

 

Wij groeien elk jaar een belachelijk grote tuin, proberen om zoveel mogelijk voor ons zelf te zorgen, tevens slachten we elk jaar zelf een varken, delen we met iemand een koe voor vlees en slacht ik zo'n 50 kippen.

Mijn hobbies zijn bakken, kaas maken, tuinieren uiteraard en mijn beestjes..toch is dat niet alles wat ik doe, ik heb het leuk verdeeld denk ik, 4 dagen per week loop ik met stro in mijn haar en str*nt aan mijn laarzen..de andere 3 tut ik mij op..en ben ik schoonheidspecialiste.

Als er vragen zijn dan hoor ik het graag.

 

astrid-tractor191941328592101.JPG

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor de leuke welkom berichtjes, het eerste wat ik deed vanmorgen nadat manlief de deur uit geholpen had..was hier kijken.

Ik heb 7 uur tijdsverschil met Nederland...vandaar.

 

Ja die foto vind ik ook erg leuk, ik doe niet zo heel veel met de tractor, behalve freezen van de tuin, (en ik gebruik hem bij stallen schoonmaken) de rest laat ik over aan de anderen hier.

Hier hadden we hem net (2e hands) gekocht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee ik woon tussen twee kleine dorpjes in, maar ook in kleine dorpjes wonen mensen die wel eens verwend willen worden, ik ben nog niet zo heel lang geleden voor mijzelf begonnen (lang verhaal) maar het gaat goed en 3 dagen vind ik genoeg..ik moet ook tijd houden voor mijn boerderij

 

Wij wonen nu 10 jaar in Canada, maar niet al die tijd hier..hier op de boerderij wonen we nu ruim 3 jaar.

Ja naast pompoenen heb ik een complete tuin, van aardappelen, uien, wortelen, bieten, sla en allerhande andere groenten, tomaten, komkommers, augurken en een kleine boomgaard met 4 appelbomen, 2 crab apple (dat zijn die kleine appeltjes perfect voor sap of wat sterkers hahah), 2 kersen, 2 peren en 2 pruimen.

En natuurlijk aardbeitjes, cranberries, rode bessen, zwarte bessen, frambozen en kruisbessen...oh en mijn rabarber..ben gek op rabarber.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik heb zelfs moeten zoeken wat dat was, ik had een boek gekregen..Home Preserving..( ban Ball) het was een vergissing want ik zocht een Engels inmaakboek, met chutneys en butters etc. In ieder geval hebben ze het daar in dat boek ook regelmatig over crabappels.Ik dacht eerst dat het kweeperen waren.

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja je krijgt er roze appelmoes van als je ze daarvoor gebruikt, maar vorig jaar is er een kookboek uitgekomen hier in het dorp, doen ze vaak, om geld in te zamelen, maken ze een kookboek en de winst is dan voor het goed doel.

Anyway..een mannetje op leeftijd heeft een paar recepten gedeeld...daar wordt je vrolijk van zeg maar...

Link naar reactie
Delen op andere sites

welkom. Zag net die foto en vind dat wel een mooie binnenkomer ja. Stoere foto. 'een blonde chick op de trekker ' whahaha. hoop dat je het me niet kwalijk neemt, bedoel er niks slechts mee. Lekker druk zal je zijn. We horen graag je verhalen het komend jaar, en deel ons je kennis .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...