Erny Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Twee Padronnetjes (pepers), gebakken in olijfolie en bestrooid met grof zeezout. Altijd spannend of ze mild of pittig uitvallen... dit was 1 milde en 1 pittige.
mijke Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 en dat eet je dan gewoon zo los? of op brood? ps. goeie foto weer ja schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Erny Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 Haha...thnx... en wéér met natuurlijk zonlicht... Ja, die eet je zo los, eigenlijk als tapas/borrelhapje. Maar ja... ik had er nu maar twee (groen oogsten!) dus gelijk opeten dan maar. En net het laatste restje gele courgettesoep opgegeten met een dikke fluts Turkse Yoghurt erdoor.
Erny Geplaatst: 23 juli 2014 Geplaatst: 23 juli 2014 En vervolgens net een lekker fris bakje komkommerschijfjes (zout/dragonazijn/peperazijn) en wel van een handvol Miniature White's.
loes Geplaatst: 27 juli 2014 Geplaatst: 27 juli 2014 tagliatelle met courgette en tomaat. courgette in linten gesneden zoals de tagliatelle, tomaatjes geroosterd en een sausje van basilicum, tijm, oregano, het binnenste van de courgette kaas en een scheut room. bijna alles uit eigen tuin
RobO Geplaatst: 27 juli 2014 Geplaatst: 27 juli 2014 ja, sorry maar ff ot, uit Braganca: tentvakantiesoep (dat doen we zo: als je maar 1 pitje hebt en maar 1 victorinox camping...snipper 1 ui en braad die zachtjes in een goed olijfolietjeknof erbij150 g snijboon meebakken150 g selder meebakken1 megawortel meebakkenwater erbij en wat bouiilon van portugees blokje200 g pompoenstukjes1/2 blikje portugese zwarte boontjesblikje wortelsapafmaken op smaak met p%z en een portugees broodje)
Erny Geplaatst: 28 juli 2014 Geplaatst: 28 juli 2014 Bbqtje met lekker gemarineerde lamskoteletjes in rozemarijn en tijm en munt en tuinkruiden en... (eh wat nog meer Mijke?)...Verse courgetteplakken op de bbq en opeten met Turkse yoghurt met munt en veel knoflook.Komkommertjes in het zuur. Vandaag het eerste mini-romatomaatje zo hop van de plant in de mond.
mijke Geplaatst: 28 juli 2014 Geplaatst: 28 juli 2014 Dat was olijfolie, citroen + limoensap, chilipeper, zout, rozemarijn, tijm, munt en knoflook.. Was inderdaad superlekker allemaal! schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
angela († maart 2025) Geplaatst: 28 juli 2014 Geplaatst: 28 juli 2014 groente soep, aardappels met boontjes.
mijke Geplaatst: 29 juli 2014 Geplaatst: 29 juli 2014 Dit waren onze heerlijke lammetjes voordat ze op de bbq bruut werden verminkt schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Limoen Geplaatst: 29 juli 2014 Geplaatst: 29 juli 2014 Salade met komkommer, basilicumpesto, geroosterde venkel en cucameloen. Alles uit eigen tuin behalve de kaas en pijnboompitten in de pesto!
Jenneke Geplaatst: 29 juli 2014 Geplaatst: 29 juli 2014 Bulgurpilav met drie kleuren courgette, een paar stengels bladkool, een paar gekochtte tomaten en uien, en op het eind nog een flinke hand raapstelen erdoor die onverwachts nog opgekomen waren. Ik was van plan om er lekker tzatziki bij te maken maar de pot met yoghurt was beschimmeld
Gwen Geplaatst: 30 juli 2014 Geplaatst: 30 juli 2014 Slasoep, 95% uit eigen tuin Ingredienten: 2 soorten pluksla, brandnetel, munt, salie, water, bouillonblokje, liefde.
Jenneke Geplaatst: 31 juli 2014 Geplaatst: 31 juli 2014 Aardappelsalade (de krieltjes waren gekocht) met mosterd/mayo/crème frâiche-sausje en heel veel tuinkruiden, tzatziki van een snackkommer met dille en oregano, zuckertraube tomaatjes met mozzarella en basilicum, gepofte gele bietjes salade met feta en balsamico-dressing, kruidenboter en afbak desemstokbroodje
HuubvG Geplaatst: 31 juli 2014 Geplaatst: 31 juli 2014 Edelrabarber: Japanse duizendknoop uit de vriezer; wildgeplukt in 't voorjaar en toen ingevroren.Niet uit de tuin: gebakken aardappelen en geroosterde kip.Komkommer, bieslook, knoflook.
Jorieke123 Geplaatst: 2 augustus 2014 Geplaatst: 2 augustus 2014 Pannenkoeken met overrijpe ananas (gejat van de varkens). Alleen de eitjes van eigen land Lekker!! Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
RobO Geplaatst: 2 augustus 2014 Geplaatst: 2 augustus 2014 snijbonen, gele courgette, roseval uit de oven met thijm, vleesje, blauwe bes met yoghurt
Gwen Geplaatst: 4 augustus 2014 Geplaatst: 4 augustus 2014 Snijbonen, courgette en kruiden uit de tuin. Gemaakt tot iets vreselijk lekkers!!
meekje Geplaatst: 4 augustus 2014 Geplaatst: 4 augustus 2014 Aardappel-bietensalade voor vrienden gemaakt met bietjes, ui en aardappeltjes uit eigen tuin.Ons eigen maal bestond uit, aardappelen uit eigen tuin, spitskool met lekker sausje en een Buffelburger met gebakken uienringen. Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje
Limoen Geplaatst: 4 augustus 2014 Geplaatst: 4 augustus 2014 Empanada's gevuld met snijbiet en kruiden uit eigen tuin en ricotta.
mijke Geplaatst: 4 augustus 2014 Geplaatst: 4 augustus 2014 Net pasta met gehakt, courgette en zwarte olijfjes gegeten. Voor de saus had ik wat tomaten gepureerd met knoflook, citroensap, peper, zout en een gedroogd pepertje. Ook nog wat tomaatjes kleingesneden en die door de saus. Niet koken! Gewoon als het gehakt en de courgette gebakken is het vuur uit doen en alles door elkaar roeren. Peccorino er over raspen. LEKKERRRRRRRRRRRRRRR!!! Geen foto dit keer, het was zomaar ineens op schaamteloze reclame voor mijn keigeweldige blog: http://plukjegelukje.blogspot.nl #groningen #moestuin #homemade #hond #poezies #natuur #flow #breien #ondernemen #dromen #bakken #koken #huisje #permacultuur #kringloop
Aanbevolen berichten