appelvrouw Geplaatst: 1 juli 2011 Share Geplaatst: 1 juli 2011 Zitten jullie nu met zijn allen mijn p.p.p.parelhoentje te googlen?Jullie krijgen toch geen stukje We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 1 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 1 juli 2011 aaaaah....? Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 1 juli 2011 Share Geplaatst: 1 juli 2011 Ai... (offtopic) de gierparelhoen ziet er lelijk uit!@Appelvrouw: op wikipedia staat dat parelhoenders veel herrie maken... wonen je buren ver weg? In het zuiden des lands noemen ze de beestjes prietels...ja mijn buren zitten op 600 meter, ik hoor vooral de koeien `s-nachts en de ganzen. De prietels maken wel lawaai, maar lang zo erg niet als de ganzen. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 1 juli 2011 Share Geplaatst: 1 juli 2011 aaaaah....? OK ik doe wel wat in een envelopje...ik heb je adres We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 1 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 1 juli 2011 jummie Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 1 juli 2011 Share Geplaatst: 1 juli 2011 Ai... (offtopic) de gierparelhoen ziet er lelijk uit! Jeu... ... ik hoef geen envelopje met happie... http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Koert Geplaatst: 2 juli 2011 Share Geplaatst: 2 juli 2011 Maar we doen dat al jaren..vroege aardappels ( altijd rosevalletjes met een uitstap naar eersteling..die haalt het er niet bij) per dag uit de grond, en dan als friet ( heel vaak) met schil en al..je weet niet wat je eet. Of gekookt met een sju-tje...die racekak is dat serieus?Je kunt mij namelijk alles wijsmaken.Ja serieus, tenminste dat zeggen ze hier bij ons op de tuin allemaal, ik eet zelden aardappelen. Zij laten ze eerst een paar dagen liggen. Iemand zei ook dat als je ze eerst aan de kook brengt, het water dan ververst en verder kookt, je er ook geen last van hebt! Even a broken clock is right twice a day Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 2 juli 2011 Share Geplaatst: 2 juli 2011 Maar we doen dat al jaren..vroege aardappels ( altijd rosevalletjes met een uitstap naar eersteling..die haalt het er niet bij) per dag uit de grond, en dan als friet ( heel vaak) met schil en al..je weet niet wat je eet. Of gekookt met een sju-tje...die racekak is dat serieus?Je kunt mij namelijk alles wijsmaken.Ja serieus, tenminste dat zeggen ze hier bij ons op de tuin allemaal, ik eet zelden aardappelen. Zij laten ze eerst een paar dagen liggen. Iemand zei ook dat als je ze eerst aan de kook brengt, het water dan ververst en verder kookt, je er ook geen last van hebt! Ik heb even een enquête gehouden in huis...1 persoon "gaat normaal" de laatste tijd, de ander denkt inderdaad wat meer "haast" te hebben in de ochtend..het is dus misschien persoonsgebonden. Over die Roseval, je hebt hier natuurlijk veel andere soorten die ook heerlijk zijn, en ook wel in Nl verkrijgbaar zoals Charlotte, Belle de Fontenay ,Ratte d'Ardeche, Amandine etc. de Charlotte wordt de moderne Roseval genoemd, de laatste is lastiger te verkrijgen sinds de pootgoedteelt is mislukt ( wanneer dat geweest is?) We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 3 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 3 juli 2011 Een grote salade, en een gesnipperde rode ui op een vers gebakken broodje met verse (smeer)kaas. Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
meekje Geplaatst: 3 juli 2011 Share Geplaatst: 3 juli 2011 Een soep met groenten en kruiden uit eigen tuin, stokbrood en een gemengde salade van allerlei slasoorten en ander lekkers erin...jummie! Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Gerardw Geplaatst: 3 juli 2011 Share Geplaatst: 3 juli 2011 Venkelknol (samen met aardappels en zalm in de oven), peterselie en munt uit de kruidentuin, en straks de eerste frambozen toe..... Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Helly Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Niet net maar gister de bietenbladeren als spinazie geserveerd. Vriend vond t ook lekker, die proefde t voor de 1e keer. Good things come in small packages Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
bonnie f Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Een pastasalade met geblancheerde koolrabi, peultjes, broccoli, venkel, uit en veel kruiden. De groente allemaal uit eigen tuin.Nog wat sla erdoor. Dressing van sinaasappelsap, mosterd en mayo.Erg lekker.En omdat ik best een beetje trots ben: Men zegt wel: “Je bent wat je eet, maar wie wil er nu een krop sla zijn?” Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Dat ziet er ernstig lekker uit Bonnie. Helemaal lekker ook met dit weer. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Voor het eerst van mijn leven (bewust) pronkbonen gegeten... prima te doen!!! Gelukkig maar, want er gaat een explosie van pronkbonen aankomen... http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 4 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 4 juli 2011 Hier sugar snaps op het menu gehad Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Voor het eerst van mijn leven (bewust) pronkbonen gegeten... prima te doen!!! Gelukkig maar, want er gaat een explosie van pronkbonen aankomen... Al vier zakjes gestoomde boontjes in de vriezer... en dit was nog maar een voorpluk... http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jooze Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Geluncht met een salade van rucula.Tussendoor; snack komkommertjes.Avond eten; Gewokte courget en worteltjes met gebakken aardappels (en een speklap maar die was niet van de tuin ).Voor morgen staan er tussendoor radijsen en 's avonds gepofte aardappel en bieten op het menu. Heerlijk eigen oogst opeten! En tussendoor de eerste artisjok proberen klaar te maken, geen idee of dat gaat lukken (is wat klein) maar we zullen zien Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 4 juli 2011 Share Geplaatst: 4 juli 2011 Er wordt wat afgewokt met de courgettes Ik ook, met veel knoflook erin en kruidenzout..salade met koolrabi en gepofte bietjes.. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Kruidje Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Grüne Sosse met de volle mep aan kruiden uit eigen tuin. Lekkerrrrr! Alhoewel... onze uitwisselstudent vond het niet lekker. Groetjes, Birgit (Soil Food Web Consultant) Meer weten over het microscopische bodemleven? https://rijkebodem.eu Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Marieke Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Gisteravond, cougettesoep En net , gemengde sla met paprika koolrabi en veel tuinkruiden. Heerlijk Genieten! ★*˚°。°*。°*。★*˚°。°*。°˚°★*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 5 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 5 juli 2011 Een gesnipperd rood uitje op brood, en een zacht gekookt eitje. Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Haring op brood met mayonaise en gesnipperde dille. Stukje komkommer. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 5 juli 2011 Auteur Share Geplaatst: 5 juli 2011 Wat kan je dan blij zijn met een stuk komkommer he? Als hij uit eigen tuin komt Veldvarkens.nl En: Veldvarkens-facebook Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Helly Geplaatst: 5 juli 2011 Share Geplaatst: 5 juli 2011 Gebakken eitjes op brood met oa. peterselie en bieslook uit eigen pot Good things come in small packages Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten