Patrijs Geplaatst: 5 maart 2019 Geplaatst: 5 maart 2019 De laatste palmkool uit eigen tuin van deze winter. De moestuin van Patrijs
appelvrouw Geplaatst: 5 maart 2019 Geplaatst: 5 maart 2019 Zuurkool met veldknaks en hamschijf..ook al uit Zelhem. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Jorieke123 Geplaatst: 5 maart 2019 Geplaatst: 5 maart 2019 Ik zag de foto! Heerlijk Het vlees dan... die uitgekookte zuurkool trekt me niet zo Hier versgedraaide pasta met roomkaas (vorige week al gemaakt), spekjes en palmkoolspruiten. Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
appelvrouw Geplaatst: 5 maart 2019 Geplaatst: 5 maart 2019 Ik zal je zeggen de zuurkool zelf was ech t verrukkuluk. En nog best met een beetje bite, dus dat viel erg mee. Maar die smaak, rode zuurkool gestoofd in appelsap en met worstjes staat voortaan hoog op ons lijstje met favoriete gerechten! We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
appelvrouw Geplaatst: 7 maart 2019 Geplaatst: 7 maart 2019 Laat me raden...stamppot? In de witlofsalade vanavond rucola uit de kas en kleine veldkers en madeliefjes uit de tuin..o ja en wilde knoflookbieslook.In de stoof van everzijn knoflook en peterselie uet en room van eigen kaasmakerij. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Mellie Geplaatst: 9 maart 2019 Auteur Geplaatst: 9 maart 2019 Turkse gözleme (flatbread achtig) gevuld met alleen met dingen uit de tuin en gekochte feta. De zelfgemaakte feta komt insallah de volgende x. Lijkt me hartstikke leuk te proberen. Groene en regenboog snijbiet1 prei Lente uitjesPeterselie Beetje pepermuntChilivlokken Bakken op een sac en voila. Heerlijk!
Patrijs Geplaatst: 11 maart 2019 Geplaatst: 11 maart 2019 Stamppot met Texla's en winterpostelein uit de kas. De moestuin van Patrijs
Patrijs Geplaatst: 13 maart 2019 Geplaatst: 13 maart 2019 Gisteren soep van boerenkool en pastinaak.Vandaag flink wat winterpostelein door de spaghettisaus. De moestuin van Patrijs
appelvrouw Geplaatst: 13 maart 2019 Geplaatst: 13 maart 2019 Goh Mellie dat ziet er heerlijk uit. Ik maak ook wel eens zoiets maar dan met rozemarijn en knoflook en met komijn ed zaden en met karnemelk of wei. Je mag jouw recept van mij wel in de receptenhoek plaatsen Snelle pasta met tomatensaus uit de vriezer en topjes sprouting broccoli plus een salade van molsla, een door de winter heen overgebleven raddichiootje en eieren. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Mellie Geplaatst: 13 maart 2019 Auteur Geplaatst: 13 maart 2019 Zal het morgen even plaatsen. Is ook heerlijk.
Charly Geplaatst: 13 maart 2019 Geplaatst: 13 maart 2019 Mmmmm. Gözleme! Zeker recept delen, Mellie Leuk. Hier Purple sprouting, met wortel en oerprei, paprika en stukjes kalkoenfilet. Alles uet / vriezer / inkuil. Roerbakken, beetje nasikruiden, kerrie en wat gekookte rijst. Simpel maar prima. wees bevriend met kleine dingen
Mellie Geplaatst: 14 maart 2019 Auteur Geplaatst: 14 maart 2019 recept-voor-gozleme-turkse-flatbread-met-vulling-t25202.html Hier staat ie dan. Wel plaatjes delen hoor!
Mellie Geplaatst: 17 maart 2019 Auteur Geplaatst: 17 maart 2019 Govec gegeten met eigen tomatenpuree chili en eigen sla bieslook wat topjes munt en basilicum in de salade.
Patrijs Geplaatst: 17 maart 2019 Geplaatst: 17 maart 2019 Gebakken eieren met spek op eigen brood met salade en augurk uit de tuin. De moestuin van Patrijs
Erny Geplaatst: 18 maart 2019 Geplaatst: 18 maart 2019 Haha, ja Mellie, je doet het erom he... Heb die Govec opgezocht en ook dát ziet er weer heerlijk uit.Dus kom maar op met jouw recept. Hier eet ik Daslook, gaat overal doorheen.Knoflook en uien komen ook nog steeds uit eigen voorraad.
Mellie Geplaatst: 20 maart 2019 Auteur Geplaatst: 20 maart 2019 @Erny Volgens mij heb ik govec jou al eens ge-pbt! Voelt in elk geval heel erg deja vu
Patrijs Geplaatst: 21 maart 2019 Geplaatst: 21 maart 2019 Straks een stamppot van Texla aardappels en winterpostelein. De moestuin van Patrijs
Goldfish Geplaatst: 21 maart 2019 Geplaatst: 21 maart 2019 Babaco/ Bergpapaja ! De boom staat sinds eind oktober op zolder, maar heeft het naar zijn zin.
Charly Geplaatst: 21 maart 2019 Geplaatst: 21 maart 2019 Jaloe-oe-oers! Wat cool Goldie. Hier simpel wat roergebakken inkuilwortel met wat groen van de oerprei, en wat jonge blaadjes eeuwig moes (op t allerlaatst erbij). Beetje gember raspen, scheutje ketjap, flupsje sesamolie. Eitje erdoor. Rijst erbij. Heerlijk lekker. En super licht verteerbaar. @Mel, het wel of niet gePB’d hebben aan Erny, doet niet af aan je ‘verplichting’ het recept ff te delen op t forum hoor. Ik wil ook! wees bevriend met kleine dingen
RobO Geplaatst: 22 maart 2019 Geplaatst: 22 maart 2019 laatste aardappels, snijboon, vleesje, gekochte sla want die van ons is pas 3 cm
Mellie Geplaatst: 22 maart 2019 Auteur Geplaatst: 22 maart 2019 @Mel, het wel of niet gePB’d hebben aan Erny, doet niet af aan je ‘verplichting’ het recept ff te delen op t forum hoor. Ik wil ook! Gniffel ok, ik zoek het op in mijn mail en ga het posten. Scheelt typen. Moest het laatst ook al aan iemand geven. Misschien moet ik die tr flatbread topic maar gewoon veranderen in Turkse recepten. Anyways. Ik durf bijna niet te zeggen wat ik vandaag heb gegeten... manti. Soort ravioli met eigen tomatenpuree, eigen yoghurt, eigen pepermunt en een snufje gekochte sumak. Zó lekker! Maar zó moeilijk te maken... Anders zouden wij het elke week eten denk ik.
timvk2000 Geplaatst: 24 maart 2019 Geplaatst: 24 maart 2019 Door t heerlijke weer gekookt op de traditionele hongaarse 3poot met pan boven t vuur (buiten)Couscous met n stoof van rundvlees, kikkererwten, zoete aardappel, wortel, courgette, gedroogde abrikoos, specerijen, pompoen (uit eigen tuin) en peterselie en kruiden ook uit de tuin.Lekker broodje gebakken boven t vuurWas lekker. Met t hele gezin buiten gegeten
Aanbevolen berichten