Nasuada Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Leuk leuk allemaal, vandaag worden de tegels gevoegd in de keuken en ik heb ergens in een verhuisdoos ook zo'n machientje staan.Handen jeuken om mee te doen.Ik zie de pasta al hangen Quote https://www.deblijehoeve.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted January 13, 2019 Share Posted January 13, 2019 Wat een heerlijk uitnodigende foto Nas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prettig gestoord Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Hier ook de pastamachine maar weer eens afgestoft en mijn spierballen laten gelden. Pastadeeg kneden blijft toch best zwaar werk.2 soorten gemaakt, gyoza gevuld met kip en ravioli met rundergehakt. Quote Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciska Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Oef, dat ziet er lekker uit!!! Dat vraagt om recept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted January 16, 2019 Author Share Posted January 16, 2019 Ah! Die (of een andere smaak...) gyoza wil ik ook nog eens maken! Had al wat recepten opgeslagen. Lekker! Quote Giga-gaas.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 Nou, ook ravioli gemaakt hier. Gevuld met gekruid gehakt (kapotte braadworst ), wat kaas en paprika/tomatenprut. Heerlijk hoor, volle buik nu! Maar wat een gepriegel zeg. Ik had het al wel eens eerder gemaakt, jaaaaren terug. Ik was blijkbaar vergeten dat ik dat teveel werk vind Ik heb net zo lief een bord met sliertjes of elleboogjes met een saus van dezelfde ingrediënten. Een stuk makkelijker en sneller, iets minder sjiek. Ze waren ook wat groot, en dus lastig te eten. Deed ons een beetje denken aan de dumplings die we in China aten, met stokjes en dan wat afhappen omdat ie niet in 1 keer in je mond past. Nu hadden we een vork, dat scheelt Maar kleiner maken is nog meer gepriegel! Quote Giga-gaas.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mellie Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Watertandend lekker. Ik krijg honger van al deze foto’s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted January 24, 2019 Share Posted January 24, 2019 Die wil ik ook nog proberen. Lijkt me inderdaad wel een gepriegel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupcakeje Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Wij willen dit jaar ook kipjes . En om maar alvast in te lezen over het eieren bewaren en dus pasta maken kwam ik terecht bij Salty seatle. Zij maakt de mooiste pasta in allerlei kleuren en alles natuurlijk gekleurd. Nou ik ben geïnspireerd! En ik kan een pasta machine van een collega lenen dus binnenkort maar eens proberen. Wie weet inspireert het jullie ook. Het is een enorm werk verwacht ik. Maar tja potten van zulke gedroogde pasta staat dan wel weer heel mooi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jootje Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Ziet er echt crea uit! Gaaf om te maken ook lijkt me. Maar ik zal het niet eten, Heb een afwijking....als ik al die kleurtjes zie word ik al naar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupcakeje Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 ik snap je! Het is ook echt dat ik het dan zelf gemaakt heb en ik weet dat de kleurstoffen uit groente en kruiden komt anders had ik het ook niet gedaan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Pas gezien dat ze pasta kleurden met inktvis inkt dus natuurlijke kleurstof.Ik vind het er wel gezellig uit zien, maar vind gewone pasta eigenlijk wel prima krijgt vanzelf een kleurtje van de saus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciska Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Zwarte, groene en rode pasta.....verder ga ik niet Het lijkt voor het oog erg mooi al die kleurtjes......maar mennnnnn wat een werk. En de gewone smaakt net zo goed.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupcakeje Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Ja voor de smaak doet het niks idd. Maarja in de pot staat het zo leuk he nou hou ik ook wel van prutsen in de keuken hoor, dat vind ik dan ontspannend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciska Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Het staat inderdaad erg leuk in een grote glazen pot.....laat tegen die tijd maar even je freubels zien. Prutsen in de keuken doe ik meestal ook op regenachtige dagen.....dus wel herkenbaar. meestal is de keuken off limit voor mij.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Hey cup misschien kun je wat op je MTFD ruillijst plaatsen of bestellingen opnemen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Ik heb haar eens aan het werk gezien, en het ziet er echt bedrieglijk makkelijk uit. En toen ging ik het proberen, met spinazie,man, man, wat een geklieder Voor je daar een fatsoenlijk deegje mee had, duurde ff. En met de bietensap werd het roze, leek ook niet echt wat. Toen de kleurtjes in elkaar draaien, was ook nog niet zo makkelijk. Dus nee, ik ga er niet meer aan beginnen. Wel heb ik nu in de kringloop een wiltje voor de ravioli gescoord. Dus dat wil ik van de weer (ik gok morgen) even maken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupcakeje Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Hahah ja ik vind goede pasta maken sowieso al een kunst.. daarom eerst ook maar kijken of het lukt voor ik dingen mee kan nemen naar de mtfd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cupcakeje Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Nou daar is hij dan, de eerste poging tot rainbow pasta. Viel mij alles mee. Al die stukken pasta met de hand kneden was nog het zwaarst. Is wel even uitvinden welke kleurstoffen (natuurlijke) in welke hoeveelheid nu welke kleur geven. Morgen met de rest van de kleuren spelen het overige pasta deeg ligt nu in de koelkast 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charly Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Mens wat een creativiteit! Benijdenswaardig hoor. En erg cool! Quote wees bevriend met kleine dingen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasuada Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Heel mooi Quote https://www.deblijehoeve.nl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indy Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Wauw!! Wat knap zeg!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jootje Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Goed gelukt, joh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciska Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Wauw.....mooi hoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appelvrouw Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Supermooi CC. Enne hoe smaakt het? Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.